logo

Filiz Yılmaz, Equinix’e EMEA Ara Bağlantı Direktörü Olarak Atandı

Equinix EMEA Ara Bağlantı Direktörü Filiz Yılmaz

Equinix, Filiz Yılmaz’ın EMEA Ara Bağlantı Direktörü olarak atandığını duyurdu. EMEA için ara bağlantı büyüme planına liderlik edecek olan Filiz Yılmaz, gelecekteki başarıları için plan yapan işletmelerin yatırım fırsatlarını ve dijital stratejilerin evrimini yönlendiren teknoloji trendlerini belirlemekle görevlendirildi.

Hollanda’nın Amsterdam kentinde yaşayan Türk iş insanı Filiz Yılmaz, EMEA’daki şirketleri destekleyen sekiz iş geliştirme uzmanından oluşan bir ekibe liderlik ediyor. Artan talebi karşılamak için şirketlerin dijital portföylerini geliştirirken ara bağlantı kapasitesini artıracak olan ekip, Equinix Fabric, Equinix Internet Exchange ve Equinix Metal dahil olmak üzere Equinix’in çoklu dijital hizmetlerini kullanarak ortak ara bağlantı çözümleri geliştirmek için müşteriler ve ortaklarla yakın bir şekilde çalışıyor.

Filiz Yılmaz Kimdir?

1996 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nden mezun olan Filiz Yılmaz, mezun olduğu üniversitenin Bilişsel Bilimler Ana Bilim Dalı’ndaki yüksek lisans eğitimini 2001 yılında tamamladı. Yirmi yıldır Teknoloji Sektörü’nde çalışan Yılmaz, Amsterdam’a taşınmadan ve RIPE NCC ve ICANN’de üst düzey roller üstlenmeden önce, kariyerine memleketi Türkiye’de ticari işletmelere ve üniversitelere internet hizmetleri geliştirerek başladı. Daha sonrasında Akamai, Subspace, Asteroid International, PeeringDB ve Namex’te stratejik danışmanlık rolleri üstlendi.

Equinix EMEA Ara Bağlantı Direktörü Filiz Yılmaz, yeni görevine ilişkin olarak “Bu gelişen şirkete katıldığım ve EMEA Ara Bağlantı ekibinin başına geçtiğim için heyecanlıyım. Equinix tarafından sunulan çeşitli dijital ürün ve hizmetleri kullanarak, müşterilerin özel ihtiyaçlarını anlama ve onlar için ideal ara bağlantı çözümlerini değerlendirme konusunda tutkuluyuz. İnovasyon hiç bu kadar yaygın ve modern olmadığı ve pandemi tarafından hızlandırılıp kolaylaştırıldığı için teknoloji sektöründe heyecan verici bir zamandayız. Yalnızca yenilikçi dijital dönüşüm ve evrimin devam etmesini ümit edebiliriz” dedi.

Etiketler: »
Share
479 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?