logo

Filizler Köftecisi’nden Yeni Bir Lezzet: Steak Köfte

mh_filizler_koftecisi

Filizler Köftecisi, lezzet, hizmet ve mekan anlayışıyla köftecilik alanında Türkiye’ye geniş bir yelpazede lezzet kültürü sunuyor. Restoranın kapısından içeri giren tüm misafirleri lezzetini ispat etmiş, bunu sıcak, nezaketli servis ve hizmetiyle bütünleştirmiş bir mekan karşılıyor. Böylece yurt içinden ve yurt dışından sayısız müdavimler Filizler’i tercih ediyor.

Şu anda hizmet verdiği Kız Kulesi’nin karşısındaki 1000 kişilik bir köfteci restoranında yüksek kalitede hizmet vermek kolay iş değil. Lezzetlerini sunarken her şeyden önce misafirlerinin istek ve beklentilerini anlamayı ve karşılamayı düşünen bir anlayışa sahipler. Menüsünde kendi meşhur “Filizler Köftesi”nin yanında Kaşarlı Köftesi, Kasap Köfte, Acılı, Sebzeli ve Sucuk Köfte ile beraber Izgara Et Çeşitleri, Izgara Tavuk Çeşitleri ve Steak Et ürünleri bulunuyor.

Yeni tatlar, farklı lezzetler için yeni ürünleri menüsüne sürekli ekleniyor. Yeni ürünleri “Steak Köfte” ise son dönemde adından çok söz ettiriyor. Kısa süre içinde restoranın en beğenilen ürünleri arasında giren ‘Steak Köfte’ Türkiye’de bir ilk olma özelliğini de taşıyor.

200 Gramlık Doyurucu Lezzet

Yeni ‘Steak Köfte’ 200 gram ağırlığı ile tam anlamıyla doyurucu bir yemek olarak hazırlandı. Ahşap servis tabağı ile sunulan ‘Steak Köfte’nin yanında kızartılmış sebze, özel steak sosu, püre ve kızartılmış ekmek dilimleri yer alıyor. Lezzetli olduğu kadar uygun fiyatıyla da dikkat çeken Steak Köfte’yi 33 lira karşılığında Filizler Köftecisi’nde yiyebilmek mümkün.

www.filizler.com

Etiketler: » »
Share
2541 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+3 = ?