logo

Fitbit Versa Türkiye’de

Fitbit, Inc., Fitbit Versa‘nın Türkiye’de kullanıma sunulduğunu duyurdu. Versa, 15 Mayıs 2018 tarihinden itibaren ülkedeki en büyük perakende mağazaları arasında yer alan D&R, Beymen, Vakkorama, Hepsiburada.com ve Mobicom.com.tr’den 1199 TL’den satın alınabilecek. Fitbit’in en hafif metal akıllı saati Versa; modern tasarımı, gelişmiş sağlık ve fitness özellikleri, 4 günü aşan pil ömrü, akıllı özellikler ve farklı platformlara uyumluluk gibi niteliklerini uygun bir fiyatla sunuyor. Fitbit, Mayıs ayından itibaren kadın sağlığı takip özelliğini de tüm platformlarında kullanıma sunacak. Kadın sağlığı takip özelliği, kadınların adet döngüleri ile genel sağlık durumları arasındaki bağlantıyı daha iyi anlamalarına yardımcı olacak.

Mayıs ayından itibaren kullanılabilecek Fitbit özellikleri ise şöyle

– Hızlı yanıtlar: Android mobil cihaz kullanıcıları, Fitbit Versa ve Fitbit Ionic akıllı saatlerini kullanarak mesajlara hareket halindeyken yanıt verebiliyor. Kısa mesajlar, Whatsapp veya Facebook Messenger gibi mesajlaşma uygulamaları için en fazla 60 karakterden oluşan, beş adet hazır hızlı yanıt oluşturup gönderebiliyor.

– Kadın sağlığı takibi: Fitbit app’e kayıtlı olan bütün yetişkin kadınlar, adet döngüsü ve semptom takibi özelliğini kullanabiliyor . Tüm sağlık ve fitness verileri de tek noktadan sunularak, adet döngüsünü yönetmeyi kolaylaştırıyor. Versa ve Ionic kullanıcıları da cihazları üzerinden kadın sağlığı takip bilgilerini görüntüleyebiliyor.

Fitbit’in kurucu ortağı ve CEO’su James Park “Dünyanın dört bir yanındaki tüketicilerin, gelişmiş sağlık ve fitness özellikleriyle her türlü ihtiyacı karşılayabilen, şık tasarımlı Versa akıllı saati deneyimleme imkanı bulması, geniş global sosyal ağımıza erişim sağlaması ve en çok yararlanılan akıllı özelliklere makul bir fiyatla erişmesi bizi çok heyecanlandırıyor. Versa’nın büyük ilgi çekecek, yeni kitlelere ulaşacak ve giderek büyüyen giyilebilir teknoloji kategorisinde daha önce ulaşılmamış bir kullanıcı segmentini yakalamamızı sağlayacak bir akıllı saat olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Fitbit OS 2.0 ile çalışan Versa, hareket-odaklı motivasyon mesajları, ipuçları ve püf noktaları ileten, yeniden tasarlanmış gösterge tablosuyla günlük ve haftalık sağlık ve fitness verilerine hareket halindeyken de ulaşmayı ve kullanıcının hedefine emin adımlarla yaklaşmasını sağlıyor. Gelişmiş sağlık ve fitness özellikleri arasında Fitbit Coach ile kişiselleştirilmiş antrenmanlar, geliştirilmiş 24/7 PurePulse nabız takibi, 15’i aşkın egzersiz modu, 50 metreye kadar suya dayanıklı otomatik SmartTrack yüzme takibi ve otomatik uyku safhası takibi yer alıyor.

Fitbit Yeni Pazarlar Direktörü Vincent Lamoureux “Versa’nın yeni özellikleri tüketicilere fitness ihtiyaçlarına hitap eden ve genel sağlık desteği veren bir yaşam tarzı sunuyor. Fitness ve sağlıkla ilgili diğer konulara odaklanmak üzere tasarlanan ürünümüz, tüketicilerin her açıdan sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine yardımcı oluyor. İşte bu yüzden Versa’nın herkese uygun bir akıllı saat olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Versa, Android kullanıcıları için yeni hızlı mesaj cevaplama seçeneklerine ek olarak, başka akıllı özellikler de içeriyor: uygulamalar, takvim, arama ve kısa mesajlar için akıllı telefon bildirimleri; Fitbit’in 700’den fazla popüler markayı, geliştiriciyi, Fitbit Labs uygulamalarını ve özelleştirilebilir saat ekranlarını içeren Uygulama Galerisi’ne erişim; Deezer’a erişim sayesinde cihaz üzerinde müzik ve kişisel müzik çalma listeleri oluşturma imkanı. Bütün bu özelliklerin yanı sıra 4 günü aşan pil ömrü de sunuluyor. Versa, bütün Fitbit cihazları gibi, Android, iOS ve Windows işletim sistemlerini kullanan akıllı cihazlarla uyumlu çalışıyor.

Fiyatlandırma ve ulaşılabilirlik

Fitbit Versa’ya dünyanın dört bir yanındaki global perakende satış mağazalarından ulaşılabiliyor. Versa aynı zamanda siyah alüminyum kasalı siyah, gümüş alüminyum kasalı gri ve rose gold alüminyum kasalı şeftali renk seçenekleriyle, 1199 TL karşılığında https://fitbitads.com/versa/tr/ ve önde gelen elektronik perakendecilerinden de satın alınabiliyor.

Fitbit, tüm aile bireylerinin hep birlikte hayatı daha aktif yaşamasına yardımcı olmak amacıyla 2018’in ikinci çeyreğinde çocuklara yönelik ilk hareket takip cihazı olan Fitbit Ace’i piyasaya sürecek.

www.fitbit.com

Etiketler: » » »
Share
2196 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+1 = ?