logo

Forte Blend, Leaderscxo ve Amadeus Katkılarıyla Dünya Türk Kahvesi Günü Lansmanı İstanbul Lale Müzesi’nde Gerçekleşti

Forte Blend markası, Türk kahvesinin lezzetini ve kültürünü kutlamak adına düzenlediği 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü Lansmanı’nı İstanbul Lale Müzesi’nde gerçekleştirdi. Bu özel etkinlikte, katılımcılar Forte Blend’in özenle hazırlanan kahvelerini deneyimlerken, Türk Kahvesi Koleksiyoneri Burçin Bendegül ve Dr. öğr. üyesi Hülya Kalyoncu’nun keyifli söyleşileriyle Türk kahvesinin tarihine ve saray kültüründeki yerine dair bilgiler edindiler.

Lansman, İstanbul Lale Müzesi’nin sanatla iç içe atmosferinde gerçekleştirildi. Katılımcılar, geleneksel ve modern kahve keyfini bir araya getiren Forte Blend’in özel kahve çeşitlerini deneme fırsatı buldular.

Yapılan etkinlikte bir araya gelen kahve tutkunları Türk kahvesinin dünyadaki kimliğini daha da güçlendirmek bu alanda öne çıkmak isteyen ülkelere karşı Kahve Vakfı kurulması için de harekete geçti.

Dr. Esra Yıldırım’ın Atatürk’ün kahve içerken işlendiği tablosunun da sergilendiği etkinliğe Haçiko Der Başkanı Ömür Gedik, Leaderscxo Baskanı Cenk Dağcı, Tamer Levent gibi sanat dünyasından birçok renkli ismin yanında Maxi Haber Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ, Dr. Zafer Atakan, Betül Gülbahar, Elda Sasun, Kadriye Olgar, Sibel Çataklı, Emine Töredi, Vakıf Başkanı Salih Arslan, Birol Güven, Işık durak, Hande Canpolat, Banu Sağnak, Ebru Yolver, Zeynep Özyağcılar da katılım sağladı.

Forte Blend, Türk kahvesine ve lezzet dünyasına verdiği özeni Dünya Türk Kahvesi Günü’nde bir kez daha konuklarıyla paylaştı. Etkinlik, markanın kahve tutkunlarıyla buluşma ve Türk kahvesinin güzelliklerini kutlama çabalarını vurgulayarak, katılımcılarda unutulmaz anılar bıraktı.

Soldan sağa: Maxi Haber Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ, Influencer Yeşim Mutlu ve Leaderscxo Baskanı Cenk Dağcı

Etiketler: » »
Share
500 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+2 = ?