logo

Fujitsu, Türkiye’deki Yeni İş Modelinin Detaylarını Paylaştı

Fujitsu Türkiye tarafından düzenlenen “Yaza Merhaba” buluşması, basın mensupları ve şirket yöneticilerinin katılımıyla 25 Haziran 2019 tarihinde İsola Bomonti’de gerçekleştirildi. Fujitsu Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Meltem Yeğen ve Fujitsu Türkiye Satış Öncesi Destek ve Kanal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emin Çalıklı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada basın mensupları ile Fujitsu’nun Türkiye’deki yeni iş modelinin detaylarını paylaşıldı.

Kanal Odaklı İş Modelinin Ayrıntıları Anlatıldı

Fujitsu’nun EMEIA (Avrupa, Orta Doğu, Hindistan ve Afrika) bölgesindeki kilit endüstriler ve pazarlardaki operasyonel performansını, kârlılığını ve rekabetçiliğini artırmak amacıyla hizmet odaklı bir şirkete dönüşümünün bir parçası olarak aldığı kararın durusunu geçtiğimiz Mart ayında yapmıştı. Fujitsu, Türkiye’de ve EMEIA’daki diğer tüm ülkelerde artık kanal odaklı iş modeline geçeceğini kamuoyuna duyurmuştu. Düzenlenen buluşmada bu modelin ayrıntıları konuklara aktarıldı, keyifli bir ortamda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Fujitsu Türkiye Satış Öncesi Destek ve Kanal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emin Çalıklı Hep birlikte “Yaza Merhaba” dediğimiz bu keyifli akşamda bir arada olduğumuz için büyük mutluluk duyduk. Fujitsu kaynaklarını sürdürülebilir rekabetçi ortam yaratmak üzere kullanmaya karar verdi. Bu amaçla Fujitsu, Türkiye’deki kurulu kanal ortakları ağını güçlendirecek ve müşterilerine ürün ve ürünle ilgili hizmetler portföyünü sunmaya devam edecektir. Yani bizler kanal iş modeli ile Türkiye’deki varlığımızı sürdüreceğiz” dedi.

Etiketler: » »
Share
1703 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+9 = ?