logo

Futbol Heyecanı Tarapptar İle Cepte Yaşanıyor

mh_tarapptar_gorsel

Tarapptar ile futbol heyecanı cebe taşınıyor. Tarapptar’ın kullanıcı sayısı kısa sürede 11.200’e ulaştı. Platformda 4.250 Galatasaray, 3.855 Fenerbahçe, 2.356 Beşiktaş ve 739 diğer takımların taraftarı bulunuyor.

“Herkesin içinde bir taraftar vardır” söylemiyle çıkan Tarapptar uygulamasını indiren taraftarlar, tuttukları takımı seçerek uygulamayı hemen kullanmaya başlıyor ve Tarapptarlığa adım atıyor.

Tarapptarlar; maç öncesinde yaptıkları tahmin, maç sırasında gol geliyor diyerek bastıkları kırmızı buton, maç esnasında gelen canlı sorulara verdikleri yanıt ve maçlara gittiklerinde yaptıkları stad check-in’lerinden puan kazanıyor.

Bu puanlarla sezonu ilk 25’de tamamlayanlar (FB, GS ve BJK birincileri için takım futbolcuları tarafından imzalı) ve her hafta haftanın en iyi 3 Tarapptarı takımlarının orijinal formasını kazanıyor. Ayrıca, yakın bir zamanda, kazanılan puanlarla avantajlı alışveriş yapılması da söz konusu olacak.

Tarapptar’da bu sezon sorulan sorulara yaklaşık 70.000 cevap alındı ve 25.000 defa ‘Gol Geliyor’ butonuna basıldı. Uygulamadaki kullanıcıların başarısı takımlarına da yansıyor ve kazanılan puanlar takımların hanesine de yazılıyor. Böylece Tarapptarlar, kendi takımlarını da uygulama içinde şampiyonluğa taşıyabiliyor.

Uygulama; Spor Toto Süper Lig’deki tüm maçların gollerini, kart ve oyuncu değişikliklerini de anında tüm Tarapptarlara ücretsiz olarak gönderiyor. Tarapptarlar maç sonlarında hakemi ve teknik direktörü de puanlayıp sesini duyurabiliyor.

Uygulamada herkese açık olan ve sadece futbol konuşulan Footwall adında bir de duvar bulunuyor. Bu interaktif duvarda yapılan paylaşımlar alkışlanabiliyor, protesto edilebiliyor veya üzerine yorum yazılabiliyor. Sadece kendi takımından olanları veya arkadaşlarını da seçmek mümkün. Bu duvarda Tarapptarlar, yaptıkları doğru tahminler, gittikleri maçlar ve  futbol bilgileriyle övünebiliyor, duygularını paylaşıyor, sesini duyurabiliyor ve yeni arkadaşlıklar kazanabiliyor. Tarapptarlar, birbirine anlık mesaj da gönderebiliyor.

Footwall’da bu sezon yaklaşık 700 Tarapptar 1.500’ün üzerinde paylaşımda bulundu.

Futbol coşkusuna keyif katan Tarapptar uygulaması App Store ya da Google Play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Etiketler: » »
Share
1736 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+1 = ?