logo

Garanti’de Banka Şubeleri İçin “Cep’ten Randevu” Dönemi Başladı

mh_garanti_bankasi_banka_subesi_onur_genc

Garanti Bankası Genel Müdür Vekili Onur Genç

Garanti Bankası,  sunduğu müşteri odaklı yeni çözümlerle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Uygulamaya aldığı “Garanti Cep’ten Randevu” ile müşterilerin şubeye gitmeden önce randevu alarak öncelikli hizmet almasına, “Garanti Cep Şube Yoğunluk Haritası” ile de şubelerin anlık yoğunluklarını izleyerek en uygun şubeye gitmelerine olanak tanıyor. Bu iki yeni uygulama, işlemlerini şubede yapacak olan müşterilerin, zamanı etkin kullanmalarına ve şubede olabildiğince kısa vakit geçirmelerine olanak sağlıyor.

Şubedeki işlemlerinde sıra beklemek istemeyen Garanti müşterilerinin randevu almak için Garanti Cep giriş sayfasındaki “ATM/Şube” ikonuna tıklayarak “Randevu İşlemleri” adımlarını tamamlaması yeterli oluyor. Saniyeler içinde cep telefonu üzerinden gerçekleştirilen randevu onayıyla birlikte, önceden belirlenen saat aralığında şubeye gidenler işlemlerini zaman kaybetmeksizin gerçekleştirebiliyor. Acil ihtiyaçları için şubeye gitmek isteyen müşteriler yine Garanti Cep giriş sayfasındaki “ATM/Şube” ikonuna tıklayarak “ATM/Şube Haritası” seçeneğinden çevrelerindeki şubeleri ve bu şubelerdeki tahmini bekleme sürelerini görebiliyor. Bu sayede müşteriler kendileri için uzaklık-bekleme süresi bilgilerine bakarak kendilerine en uygun şubeden hizmet alabiliyorlar.

Garanti Bankası Genel Müdür Vekili Onur Genç “Garanti Bankası olarak müşterilerimiz ve onların mutluluğu bizim için çok değerli. Müşterilerimizin şubede beklemesini önlemek için ‘Randevu ve Şube Yoğunluk Haritası’ uygulamalarını hayata geçirdik. Bu sayede, müşterilerimiz kendilerine uygun olan saat aralığı için önceden randevu alıp istediği işlemi şubede sıra beklemeden yapabiliyor. Ya da Şube Haritasına bakarak en az yoğun olan şubeye gidip hızlı bir şekilde işlemini tamamlayabiliyor. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda, teknolojiyi bankacılık işlemlerinin her adımına en etkin şekilde entegre ederek, sunduğumuz hizmetleri geliştirip çeşitlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler: » » »
Share
3788 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+3 = ?