logo

GastroClub, Üyelerine Yılda 12 Milyon TL Tasarruf Sağlıyor

GastroClub, 6 ilde 700’den fazla restoran, cafe ve beach club’da avantaj sağlıyor. GastroClub’ın genel üyeliğinin yanı sıra Ege ve Akdeniz’in seçkin mekanlarında avantaj sağlayan Yaz Paketi, 48 saat boyunca indirim sağlayan “Hesap Kurtaran’” ve 24 saatlik Çeşme Pass gibi farklı üyelikleri de bulunuyor.

35.000 Üye

GastroClub’ın 35.000’i aşkın üyesi restoran harcamalarında yılda 12 milyon TL tasarruf sağlıyor. 2017 yılında üyelerine yılda ortalama 400TL tasarruf sağlayan GastroClub’ın yılda 5000TL’den fazla tasarruf yapan üyeleri de var!

Üyelerine tasarruf ve avantajlar sunarken, Yeme İçme Sektörü’ndeki işletmelere de yeni ve sadık müşteriler kazandıran GastroClub’ın Türk Telekom, Diners Club International, Denizbank, Odeabank, Alternatif Bank ve Coca Cola gibi firmalarla iş ortaklıkları da bulunuyor.

Wagamama, Numnum, Köşebaşı, Krispy Kreme, Le Pain Quotidien, Chinese & Sushi Express, Punto, Bisquitte, Espressolab, Tadında Anadolu gibi Yeme İçme Sektörü’nün büyük zincirleri de GastroClub üye işyerleri arasında.

GastroClub’ın 6 şehirde 700’den fazla mekanda avantaj sağlayan genel üyeliğinin yanı sıra Çeşme, Bodrum ve Antalya’nın en seçkin restoran, beach ve barlarında %50’ye varan indirimlerden sunan ‘Yaz Paketi’; GastroClub’ın bütün restoran ağında 48 saat boyunca dilediğiniz kadar indirimli ağırlanacağınız ‘Hesap Kurtaran’ve 24 saatlik Çeşme Pass gibi üyelik seçenekleri de bulunuyor.

GastroClub’ın lezzetli dünyasına katıldıktan sonra GastroClub’ın anlaşmalı olduğu mekanları hemen keşfe başlayıp ve %10 – 50 arasında değişen indirim avantajlarından faydalanabilirsiniz. Üstelik mobil uygulama sayesinde bulunduğunuz yere en yakın GastroClub mekanlarını da hızlıca bulabilir, restoran hakkında bilgi alabilir, seçtiğiniz mekanlardaki GastroClub ayrıcalıklarını hemen öğrenebilirsiniz.

GastroClub avantajlarından beraber yemek yediğiniz tüm arkadaşlarınız faydalanabilir, indirim toplam hesap üzerinden yapılır ve kartınızı sınırsız olarak kullanabilirsiniz!

Size yepyeni lezzet rotaları öneren GastroClub’ın anlaşmalı olduğu restoran, beach, cafe ve barlarda %50’ye varan indirimlerin, rezervasyon önceliği ve ikramlar gibi size özel ayrıcalıkların ve yeni bir mekan keşfetmenin tadını hemen çıkarmak için gastroclub.com.tr sitesini ziyaret edebilir veya GastroClub mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Etiketler:
Share
1804 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+2 = ?