logo

Gastronomi Turizmi Derneği, Anneler Günü’nde Siyami Ersek Hastanesi‘ndeydi

Gastrononomi Turizmi Derneği, GTD Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında 12 Mayıs 2019 tarihinde Anneler Günü vesilesi ile Siyami Ersek Hastanesi’nde yatan 100 çocuk ve annelere yönelik Kalp Damar Bölümü’nde nitelikli bir etkinlik düzenledi.

Bu etkinlik esnasında Pelin Ulusoy’un firması etkinlik ve animasyon desteği sağladı, tüm çocuk ve annelere leziz yemekler ile Can Kebap fark yarattı.

Gastrononomi Turizmi Derneği üyeleri ile saat 17:00’de başlayan etkinlik iftar saati ile devam etti. Siyami Ersek Hastanesi’nde 2-15 yaş arası çocuklar ameliyat sonrası moral bulmaları ve annelerinin Anneler Günü’nü kutlaması esnasında tüm annelere çiçek, çocuklara da sosis balon, animasyonlar ve müzik eşliğinde GTD üyeleri mutluluk verdi.

GTD üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen bu nitelikli organizasyonda Başkan Gürkan Boztepe, GTD’nin Anneler Günü’ne verdiği öneme değinerek “Bizim için annelerimiz kutsaldır. Bugün Türkiye Gastronomi Turizmi ile 15 milyar USD döviz bekliyorsa aslında nesiller öncesi Annelerimizin bizlere öğrettiği yemekler ile turist bekliyoruz. Bizim çocuklarımız nesilden nesile bu güzel yemekleri öğrenerek kültürlerini taşıyabilirler. Bizim de dernek olarak misyonumuz hem Gastronomi Kültürümüze ama asıl bizlere bu Kültürü öğreten annelerimize sahip çıkmaktır. GTD bugün minik bir jest yaparak toplumdan aldığını topluma veren bir dernek misyonu ile Anadolu’dan gelen annelerimize en kötü anlarında sahip çıkmaya çalışmaktadır. GTD üyelerimize ve sponsor olan firmalarımıza ve bu noktada bizleri hedef kitlelere taşıyan basın mensuplarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler: » »
Share
3631 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?