logo

Gastronomi Turizmi Derneği İşbirliğinde “Ustalardan İpuçları” WorldFood İstanbul’da!

Gıda sektörünün ihracata açılan kapısı, Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul, 5 Eylül 2018 tarihinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor.

WorldFood İstanbul, Gıda Sektörü’nde üretim, işletme ve tüketime dair tüm süreçleri alanında uzman isimlerle masaya yatırırken sektördeki en güncel bilgileri ve son teknolojileri paylaşıma açarak 360 derece deneyimi hedefliyor. Fuar alanı içinde kurulan Food Arena’da “Gıda 360 Deneyimi” kapsamında fuarda sektöre yönelik işletme ve pazar odaklı seminerler, tabak sunumları ve yeme-içme tadımları ile renklenecek dopdolu bir etkinlik programı katılımcıları ve ziyaretçileri bekliyor.

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı, T.C. Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB, Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), TÜGİDER (Tüm Gıda Dış Ticaret Derneği), PAKDER (Tarım Ürünleri Hububat Bakliyat İşletme ve Paketleme Sanayicileri Derneği), MARSAP (Marmara Bölge Satınalma Yöneticileri Platformu), PLAT (Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği), MÜSİAD Kıbrıs, Gastronomi Turizm Derneği ve Aşçılar Derneği tarafından desteklenen fuar gıda zincirini oluşturan tedarikçiler, perakendeciler ve tüketicilerin bir araya geldiği bir platform oluşturuyor. WorldFood İstanbul sadece sektöre özel yönetmelik, yasa ve teknik konuları değil, aynı zamanda pazar odaklı, gelecekteki yatırımlara dair konuları da kapsayarak profesyonel gelişimi destekleyecek, sektörü şekillendirecek ve gıdanın geleceğini belirleyecek.

Gıda dünyasının Türkiye buluşma noktası olan WorldFood İstanbul, Gastronomi Turizmi Derneği’ne kurumsal üye olmasıyla sektörün öncü kurumları ve karar vericileriyle yan yana gerek Gıda Sektörü’nün gelişimi ve geleceği için uluslararası platform sunmaya devam ediyor.

Gastronomi Turizmi Derneği’nin destekleyicileri arasında yer aldığı WorldFood İstanbul’da dört gün boyunca Gıda Sektörü’nün geleceğini belirleyen önemli konular masaya yatırılacak ve Türkiye’nin önde gelen otel ve restoranlarının şefleri yapacakları şovlarla da fuara renk katacaklar.

Ünlü şefleri, gastronomi uzmanlarını ve marka danışmanlarını ağırlayacak “Ustalardan İpuçları” konferansları, yeni jenerasyonun yeme alışkanlıklarından girişimcilik hikayelerine, Gıda Sektörü’nde markalaşmadan gastronomide farklılaşma yollarına kadar pek çok önemli konuda ip uçlarını WorldFood İstanbul ziyaretçileriyle buluşturacak.

Gastronomi Turizmi Derneği’nin destekçileri arasında bulunduğu, bu sene 30 ülkeden 400’ün üzerinde katılımcıyı 17.000’e yakın ziyaretçi ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Etiketler: »
Share
2916 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+2 = ?