logo

Gastronomi Turizmi Derneği, Miami’de Türk Mutfağı’nı Tanıtacak

Gastronomi Turizmi Derneği (GTD), ABD Miami’de de çalışmaya devam ediyor. GTD, Türk Mutfağı’nı tanıtmak ve Türk ürünlerinin satışı için Derneği temsilen GTD Komite Başkanı Erdem İpekçi ve Tuba İpekçi Başkonsolosluğu ziyarette bulundu.

Ziyarette Miami‘de de açılacak Türk restoran ve showroom planlamaları yapıldı. Türk Mutfağı tanıtımı için 3 ayrı farklı lokasyonda Türk ürünü tanıtım merkezleri açılıyor.

GTD temsilcilerini makamında kabul eden TC. Dışişleri Bakanlığı ABD Miami Başkonsolosu Burç Ceylan “Türk mutfağımızın ve ürünlerimizin Miami‘de hak ettiği değere ulaşacak olmasından çok mutluyum” dedi.

Bu organizasyonda emeği geçen başta Turizm Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı kurumlarına teşekkür eden Komite Başkanı Erdem İpekçi, misyonumuz için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Türk Gastronomisinin tanıtımının “GT Anadolu” markası ile dünyaya yayılmaya başladığını ifade eden ve Miami Başkonsolosluğu ziyaretinin önemli bir adım olduğunu belirten Türkiye Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Gürkan Boztepe, çalışmalarının farklı ülkelerde de süreceği müjdesini verdi.

Etiketler: » » »
Share
7733 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+9 = ?