logo

Gece Gündüz Çekim Yapabilen IP Kamera

mh_tp_link_kamera

TP-LINK, ‘bulut’ (cloud computing) destekli yeni IP kamerasını satışa sundu. NC220 model kamera 300Mbps yüksek kablosuz hızı ve gece/gündüz çekim yapabilmesi ile güvenlik konusundaki tüm ihtiyaçları karşılayabiliyor.

Tam karanlık ortamda bile 18 metreye kadar çekim yapabilen cihaz, hareket algılama özelliği ve buna bağlı olarak e-posta ya da FTP ile bildirim yapma özellikleriyle güvenlik açısından önemli avantajlar sunuyor.

Ev ya da ofisin dışındayken o noktalarda olup bitenleri gerçek zamanlı olarak takip etmeyi sağlayan cihaz ile uzaktayken de bilgisayar ya da akıllı telefon/tabletten kamera görüntülerine ulaşılabiliyor. TP-LINK’in özel ve ücretsiz uygulaması olan TpCamera App (IOS ve Androd uyumlu), akıllı telefon ya da tablete yüklenerek cihazın gece/gündüz çektiği görüntüler her yerden, her zaman izlenebiliyor.

7/24 Güvenlik ve Uyarı Sistemi

Gece görüş fonksiyonuna sahip olan cihaz ile 7 gün 24 saat güvenlik sağlanıyor. Olağandışı bir hareket olduğunda kamera, e-posta ile anlık bildirim yapıyor. Bu sayede kullanıcı hem kötü niyetli kişilerin görüntülerine sahip oluyor ve yasal süreçte kullanabiliyor, hem de güvenlik güçlerini anında bilgilendirerek müdahale olanağı elde ediyor.

Cihazın güçlü özellikleri bunlarla da sınırlı değil. 300Mbps kablosuz hıza sahip olan IP kamera, aynı zamanda WiFi kapsama alanını genişleten bir menzil genişletici (range extender) işlevine de sahip. Bulunduğu noktada aldığı WiFi sinyalini tekrarlayarak, evin/ofisin diğer noktasına ulaştıran kamera sayesinde ek kapsama alanı elde edilmiş olunuyor.

Uygun tasarımı sayesinde her yere (tavan, dolap, masa üstü vb) kolayca yerleştirilen cihazın kurulumu da çok basit. Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı ise 104 USD + KDV.

http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=NC220

Etiketler: » » »
Share
2015 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+9 = ?