logo

General Mobile ve Teknofix Arasında Yerinde Onarım Hizmetini Hayata Geçiren İşbirliği

General Mobile, yeni nesil tamir hizmeti sunan Teknofix ile yaptığı işbirliği ile kullanıcılarına satış sonrası hizmet deneyimi sunuyor. Bu uygulama sayesinde, General Mobile onarım hizmetlerini müşterilerinin dilediği adreste gerçekleştirebilecek. Teknofix’in uzman ekipleri, yerinde teknik destek hizmeti talep eden General Mobile kullanıcılarının belirlediği adrese, diledikleri gün ve saatte, tam donanımlı mobil servis araçlarıyla giderek bu hizmeti verecek. Onarım işlemleri, kullanıcıların evinde, ofisinde veya Teknofix araçlarında yapılabilecek.

Konfor ve Hız Odaklı Müşteri Deneyimi

Teknofix ile gerçekleşen işbirliklerine dair açıklamalarda bulunan General Mobile Genel Müdürü Osman Varoğlu “General Mobile olarak Teknofix ile yapmış olduğumuz iş birliği sayesinde, kullanıcılarımızın memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Müşteri deneyimini geliştirme konusundaki kararlılığımız ile attığımız her adımda, hızlı ve etkili çözümler sunmaya odaklanıyoruz” dedi.

Bu hizmet sayesinde, kullanıcılar onarımdaki cihazını bir tablet aracılığıyla gerçek zamanlı olarak izleyebilecek. Onarım işlemleri, ekran, batarya, şarj soketi gibi birçok farklı bileşeni kapsayıp, genellikle yarım saat kadar kısa bir sürede tamamlanabilecek. Teknik destek sırasında yapılan ekstra bakım işlemleri ücretsiz olarak sunulurken, cihazlar UV sterilizasyonu ile dezenfekte edilip, kullanıcılara özel kutularda teslim edilecek.

General Mobile ile yapılan iş birliğinden mutluluk duyduğunu belirten Teknofix Genel Müdürü Ulaş Civil “Teknofix olarak saha gücümüzü tamir uzmanlığımızla birleştirdiğimiz yeni nesil tamir hizmetimiz sayesinde General Mobile müşterilerine oldukları yerde ve istedikleri zamanda onarım keyfi yaşatacağımıza inanıyorum. Randevu sistemiyle çalıştığımız için istenen tarih ve saate göre organize olabiliyoruz. Yerinde tamir hizmetimizden faydalanmak isteyen müşterilerimiz aranarak karşılıklı uygun randevu gün ve saati oluşturuluyor. Sonrasında ise adreslerine gelecek personelimizin fotoğrafını, aracımızın plakasını ve gerçek zamanlı olarak konum bilgisini kendilerine iletiyoruz” dedi.

www.generalmobile.com

www.teknofix.com.tr

Etiketler: » » »
Share
158 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?