logo

17 Ocak 2019

Genetik Yapınıza Göre Zayıflayın

Diyetisyen Ayşegül Göktanır 2015 yılından beri, toplumsal ve bireysel beslenme konularında hizmet veriyor. Bariatrik Cerrahi Diyetisyenliği, Tip1 Diyabet Diyetisyenliği, Sporcu Beslenmesi, Ergenlik Çağında Beslenme, Gebe ve Emzikli Beslenmesi ve Sağlıklı Zayıflama gibi özel beslenme gerektiren hastalık ve dönemler üzerinde sertifikaları olan Göktanır, GentestDiet Kişiye Özel Kilo Yönetimi ve Nutrigenetik Analiz yetkili uygulayıcısıdır. Kadıköy / Göztepe’ deki kendi kliniğinde çalışmalarına devam etmektedir.

Sağlığınızın Tüm Yapıtaşları Genetik Yapınızda

Genetik yapınız tıpkı parmak iziniz gibi size özeldir. Sağlığınızın tüm yapıtaşları genetik yapınıza göre inşa edilmiştir. Sağlıklı beslenme ve zayıflama da bu biricik düzenin bir parçası olup, size özel olmalıdır.Bir başkası için geçerli olan öneriler ve diyet listeleri sizin sağlığınızı tehdit edebilir. Genoma dayalı bilgiye sahip olmanız, sadece kilo kontrolü için değil, tüm yaşamınız boyunca sağlıklı beslenmeniz açısından bütünsel bir yaklaşım olacaktır. DNA analiz sonuçlarınıza göre; vücudunuzun ihtiyacı olan antioksidan ve detoks durumu belirlenirken, ideal kilonuza ulaşmanıza yardımcı olacak rafine karbonhidrat ve doymuş yağ oranı size özel olarak önerilmektedir.

Gereksiz Vitamin-Mineral Kullanımınız Önlenebiliyor

Test sonucunda; tuz, kafein, alkol, laktoz, gluten hassasiyet ve intoleransınız ile ilgili doğru bilgiler size rapor halinde sunulmaktadır. Vitamin / mineral ve besin destekleri ihtiyacınız, genetik özelliklerinize bağlıdır böylece yaşam boyu gereksiz vitamin-mineral kullanımınız önlenmektedir. Egzersiz tipi ve yoğunluğu da size özel olarak belirlenmektedir.

GentestDiet, yanağınızın içinden pamuklu bir çubuk yardımı ile doku örneği alınarak, acısız bir şekilde uygulanır. Raporunuz 4 hafta içinde diyetisyeninize ulaştırılır.

Konuyla İlgili açıklama yapan Dyt. Ayşegül Göktanır, “Nutrigenetik bilimi, kişiye özel beslenmede bir üst seviyeyi hastalarımıza sunmaktadır. Genetik yapınız hayat boyu değişmediği için, uyguladığınız beslenme programı da değişmeyecektir. Böylece bir ömür besinleriniz gerçekten ilacınız olacaktır.” dedi.

Bilgi için: 0532 7109295

aysegulgoktanir.diyetuzmani.com.tr

 

Etiketler: » »
Share
2355 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+1 = ?