logo

“Getir” İle Tüketiciye İhtiyacı Anında Ulaşacak

mh_bitaksi_getiri_hizmeti

İki sene önce kurulan ve günümüzde en başarılı yerli girişimlerden biri haline gelen BiTaksi’nin kurucusu Nazım Salur, yeni girişimi Getir’i hizmete sunuyor. Getir, bebek bezinden cep telefonu şarjına, kadın çorabından çikolataya, kedi-köpek mamasından deodoranta yaklaşık 200 çeşit ürünü 7/24 bulunduğunuz noktaya getiriyor. Dünyada henüz benzeri bulunmayan bir model olarak hayata geçen Getir’de ürünler, kredi kartı ile kolay bir şekilde sipariş verilerek kısa bir zamanda tüketiciye ulaşıyor. Siparişler Getir’in kendi kuryeleriyle geliyor, haritadan canlı olarak izlenebiliyor.

İlk olarak İstanbul Avrupa yakasında Haliç’ten Sarıyer’e kadar olan bölgede hizmet vermeye başlayan Getir kısa bir sürede İstanbul’un genelinde olmayı hedefliyor.

Getiri’i BiTaksi’den bağımsız tamamen ayrı bir ekip ile oluşturarak hayata geçirdiklerinin altını çizen Nazım Salur “Getir, müşteri alışkanlıklarını tamamen değiştirecek. Tüketiciye ihtiyacı, anında ulaşacak ve 7/24 hizmet verecek. Örneğin gece evinizde ampül mü patladı, bebeğinizin bezi ya da köpeğinizin maması mı bitti, tıraş olurken jiletsiz mi kaldınız çok kısa bir sürede ayağınıza gelecek” dedi.

Getir, diğer girişimlerden farklı olarak proje aşamasında büyük bir yatırım alarak ve büyük bir operasyonla hayata geçiyor. Gittigidiyor kurucularından Serkan Borançılı da  şirketin bir diğer önemli ortağı.

Getir’i AppStore’dan http://apple.co/1D2G8NT, Google Play’den ise http://bit.ly/1G9i6kp indirebilirsiniz.

Etiketler: » »
Share
2371 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+2 = ?