logo

Gezer Ayakkabı, İdea Teknoloji İle Ticari Süreçlerinde e-Dönüşümü Başlattı

Gezer Ayakkabı, İdea Teknoloji Çözümleri’nin elektronik finansal uygulamalarıyla her geçen gün daha da büyüyor. Marka, standartlarını iyileştirmek, teknolojinin sağladığı kolaylıkları işlerine yansıtmak için 2013’te İdea Teknoloji Çözümleri ile e-Fatura’ya, 2017’de de e-Arşiv Fatura’ya geçerek ticari süreçlerinde e-Dönüşümü başlattı.

Gezer Ayakkabı, yine İdea Teknoloji Çözümleri’nin desteğiyle e-Dönüşümde büyük bir adım daha atmaya hazırlanıyor: Türkiye’de ve dünyada Terlik Sektörü için bir ilk olacak e-Toptan Ticaret Sitesi.

Gezer Ayakkabı Bilgi Sistemleri Müdürü Yavuz Yıldız “e-Toptan projemize Gezer Ayakkabı e-Ticaret Operasyonları Müdürü Ersin Binal yönetiminde başladık. İdea ile yapacağımız entegrasyonla Türkiye’de ve dünyada terlik sektöründe bir ilki gerçekleştireceğiz. Sektöre özel bir e-ticaret toptan sitesi dünyada yok. Mart sonu veya Nisan başında hayata geçecek. Alıcılarımız bu siteden yurtdışındaki üç ve Türkiye’deki 68 mağazamızın stoklarına online olarak ulaşıp sipariş verebilecek. Bu projede de İdea ile e-Arşiv Fatura, e-Fatura, e-İrsaliye tarafında entegre bir şekilde çalışacağız. Müşterilerimizin çoğunluğunun yıllık cirosu 10 milyon TL altında olduğu için yüzde 99 e-arşiv fatura keseceğiz” dedi.

“İdea’nın Satış-Dağıtım Alanındaki Deneyimine Güveniyoruz”

Gezer Ayakkabı’nın bir diğer önemli projesiyse Sevkiyat Yönetimi Projesi. Proje, Gezer, İdea ve nakliye firmasının birbiriyle entegre olarak çalıştığı, mağazalardan ürünlerin çıkışından, taşınması ve teslimine kadar tüm sürecin dijital yönetildiği bir sistemi kapsıyor.

Yıldız “Sistem tarafından otomatik olarak belirlenen hacim boyutuna uygun talep edilen kamyon depoya gelecek, en verimli optimizasyonla yükleme yapılacak. e-İrsaliye’yi VisionPlus’ta oluşturup ardından QR Code çıktısını alıp, nakliyeyi yapacak olan tır şoförüne vereceğiz. Şoför de belirlediğimiz rotaya uyarak teslimatını yapacak” dedi.

Gezer Ayakkabı, zorunluluk öncesi e-İrsaliye’yi uygulamaya almayı planlıyor. Gezer’in satış lokasyonları hariç, 100’ün üzerinde dahili üretim yeri ve deposu bulunuyor. Bu nedenle kendi lokasyonları arasındaki günlük hareketleri de VisionPlus e-İrsaliye ile takip edecek.

Gezer Ayakkabı Muhasebe Müdürü Yüksel Yağmur “VisionPlus e-İrsaliye’yi sevkiyat yönetimi sistemi projemizle birlikte hayata geçireceğiz. Tüm sevkiyat sürecimiz, Gezer, İdea ve nakliye firmasından oluşan üç farklı ortamın web servisle entegrasyonu ile otomatik olarak yürütülecek. Heyecan verici bu projemizi Mart 2019’da hayata geçirmeyi planlıyoruz. Elektronik finansal uygulamalar yanında saha satış-dağıtım alanında da deneyimi olduğu için iki projede de İdea’ya çok güveniyoruz” dedi.

www.ideateknoloji.com.trwww.vergiteknolojileri.com.tr

Etiketler: » » » » » »
Share
2624 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+7 = ?