logo

Gittigidiyor ve Mobilexpress İşbirliği İle Tek Tıkla Ödeme Dönemi

GittiGidiyor Genel Müdürü Öget Kantarcı

eBay’in Türkiye iştirakı GittiGidiyor,internetten alışverişi daha güvenilir ve keyifli hale getirmek için kullanıcılarına hayran kalacakları deneyimler yaşatmaya devam ediyor. GittiGidiyor son olarak Mobilexpress ile yaptığı işbirliği ile bir yeniliğe daha imza attı.

Kullanıcılar kredi kartlarını veya banka kartlarını, bu kartlar ile GittiGidiyor’da gerçekleştirdikleri bir ödeme işleminin ardından kaydedebiliyor. Bunun için belirttikleri cep telefonuna gelen şifreyi girmeleri yeterli oluyor. GittiGidiyor kullanıcılarının kartlarını PCI DSS Level 1 uyumlu Mobilexpress altyapısına kayıt etmelerini sağlıyor. Kartını kayıt eden kullanıcılar, sonraki alışverişlerinde kart bilgilerini tekrar girmelerine gerek kalmadan, tercih ettikleri kayıtlı kartı kullanarak ödeme işlemini tamamlayabiliyorlar. Ayrıca “Bana Özel” menüsünün altındaki “Ödeme Araçları” seçeneğinden kayıtlı kartlarını listeleyebiliyor, silebiliyor ya da yeni kredi kartı kaydebiliyorlar.

GittiGidiyor, web sitesinin yanı sıra, mobil uygulamasında da kart saklama hizmetini çok yakında devreye alarak mobil cihazlardaki ödeme deneyimini de kusursuzlaştırmayı hedefliyor.

25 TL’lik anında indirim fırsatı

GittiGidiyor, hayata geçirdiği bu hizmeti müşterileri arasında yaygınlaştırmak üzere VISA ile ortak kampanyalar da düzenliyor. En son geçtiğimiz ay GittiGidiyor’da VISA kredi kartını kayıt ederek, kayıtlı kartı ile 250 TL ve üzeri alışveriş yapan kullanıcılar, anında 25 TL’lik indirim kazandılar. Kampanyalar ilerleyen günlerde de devam edecek.

2011 yılından bu yana kredi kartı kaydetme, tek tıkla ödeme, ödeme geçidi hizmetleri ve tekrarlayan ödemeler alanları başta olmak üzere ödeme teknolojilerine yönelik hizmetler sunan Mobilexpress’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Zeynep Şener “E-ticaret sektörü başta olmak üzere orta ve büyük ölçekli firmaların ödeme teknolojileri ile ilgili ihtiyaçlarını bu işin uzmanı olarak çözmeyi ve onları gerek teknolojik gerek regülatif gerekse de insan kaynağı anlamında bu teknolojileri geliştirmenin zorluğundan ve maliyetinden kurtarmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, dünya devi eBay’in Türkiye iştiraki GittiGidiyor’un kart saklama ve tek tıkla ödeme alanında iş ortağı olarak Mobilexpress’i seçmiş olması bizim için büyük bir başarı. Hızlı başlayan işbirliğimizi 2017 yılında da sürekli büyüterek devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

GittiGidiyor Genel Müdürü Öget Kantarcı “Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de e-ticarette başarıya götüren en önemli unsur müşterilere güvenli hizmet sunabilmektir. Türkiye’de e-ticaretin ev sahibi olarak biz de e-ticaret pazarında müşteri deneyimini güven odaklı çözümlerimiz ile mükemmelleştirmeyi hedefliyoruz. Bunların başında da güvenli ve kolay ödeme sistemleri bulunuyor. Bu yaklaşımla, önemli işbirliklerine imza atıyoruz. Yenilikçi ödeme çözümleri ile kullanıcılara güvenli ve hızlı ödeme olanakları sunan Mobilexpress’in Tek Tıkla Ödeme altyapısını tercih etmemiz de müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak istediğimizin diğer bir kanıtı. Bu işbirliği sayesinde müşterilerimiz alışverişlerinde ödemelerini hızlı ve kolay bir şekilde yapmakla kalmayacak aynı zamanda kredi kartı bilgileri de dünyanın en yüksek güvenlik standardı ile koruma altına alınacak” dedi.

www.gittigidiyor.com

Etiketler: » » »
Share
2103 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+4 = ?