logo

Glamour Estetik & Güzellik Salonu Estetik Kaygılarınıza Son Veriyor

Pandemi yasaklarının gevşemesiyle hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefleyen Glamour Estetik & Güzellik Salonu, Suadiye’deki konforlu merkezinde çeşitli alanlarda vücudun ihtiyaç duyduğu bakım ve estetik ile ilgili yeni yöntem ve uygulamalarla danışanlarına yüksek standartlarda hizmetler sunuyor. 

Amaçlarının danışanlarının aynaya baktıklarında kendilerini mutlu hissetmeleri olduğunu söyleyen Güzellik Salonu’nun İşletmecisi Şule Çatak, merkezlerinde hijyenin öncelikli olduğunu, birinci sınıf ve son teknoloji cihazlar kullandıklarını, deneyimli kadroyla yüzlerce kişiye hizmet verdiklerini belirtiyor.

Dr. Sarah Abadini

Glamour Estetik’te PRP, Lipoliz, Mezoterapi, Lazer Epilasyon, Cilk Bakımı, Oksijen Terapi, Anti_Aging, Leke Tedavisi, Zayıflama Praogramı, Vücut Analizi, Tattoo (kalıcı makyaj), Hydrafacial, Ultrasound, LPG & RF, Led Maske, Altın İğne, İğnesiz Mezoterapi hizmetleri veriliyor. Bütün hizmetlerin takibini İranlı Estetik Uzmanı Dr. Sarah Abadini yapıyor. Dr. Abadini, estetiğin ve güzelliğin ayrı bir yeri olduğunu, çirkin insanın olmadığını, bakımlı olmak şartıyla herkesin güzel olduğunu savunuyor.

Glamour Estetik, bakımına özen gösteren, estetiğe önem veren tüm kadın ve erkekleri bu yaza hazırlamak için bekliyor. 

Adres: Suadiye Mah. Ulus Sok. Suadiye – İstanbul

Etiketler: » »
Share
6857 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+5 = ?