logo

GLOBEMEETS, Sektörde Kararlı Büyümesini Sürdürüyor

GLOBEMEETS Kurucularından Hüseyin Kurt

GLOBEMEETS, uluslararası turizm pazarlama alanında faaliyetleri yürütmek amacıyla Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE)’nde 2 yol arkadaşı olan Serdar Söyler ve Hüseyin Kurt ile ortak 2022 yılı Haziran ayında kuruldu. GLOBEMEETS, turizm ofisleri ve büroları, kongre ve ziyaretçi büroları, yurt içerisinde ve yurt dışında bulunan DMC’ler, havayolları, zincir hoteller vb. firma, kurum ve kuruluşlara danışmanlık ve pazarlama hizmeti veriyor. Amaç alıcı ve hizmet sağlayıcıyı doğru organizasyonda buluşturmak. Nitelik ve verim yaratırken yeni işbirlikleri inşa etmek. Hizmet verenin ve/veya destinasyonun ulusal basın, turizm basını ve en önemlisi doğru alıcı ile buluşmasını sağlamak.

GLOBEMEETS ilk organizasyonunu Adriyatik’in inci ülkelerinden Karadağ’a yönelik gerçekleştirdi. Karadağ Turizm Bakanı, İstanbul Başkonsolosu, Air Montenegro CEO’su ve Karadağ turizm otoritesi yetkililerini The Ritz Carlton Hotel’de ulusal basın ve turizm basını ile bir araya getirdi. Aynı gün akşam teknede gerçekleşen organizasyonda ise Karadağ Turizm Bakanlığı yetkilileri, Air Montenegro yöneticileri, DMC’ler ve otelleri İstanbul’un incisi Boğaz’da MICE segmenti çalışan acentalar, Outgoing incentive, leisure, FIT ve outgoing kültür turizmi segmenti çalışanlarından oluşan 130 kişiyle bir araya geldi. Acentalar önce destinasyonla ilgili sunumları dinlediler, ardından yeni iletişim ve işbirliği fırsatları yakalamak için B2B bölümünde Karadağ’lı yetkililerle bir araya geldiler. Organizasyonumuz; müzik eşliğinde alınan akşam yemeği ile son buldu.

GLOBEMEETS Kurucularından Serdar Söyler

Daha sonraki etkinlikte The Ritz Carlton Hotel’de Kore turizm yetkilileri ile ulusal basın ve turizm basını buluştu. Akşamında ise 167 acentanın Kore’den 6 DMC, Türk Hava Yolları, Emirates, Korean Air, Asiana Airlines, Singapur Airlines, Air Astana Havayollarının katıldığı bir B2B Etkinlik gerçekleşti.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan GLOBEMEETS Kurucularından Hüseyin Kurt “Gerçekleştirmiş olduğumuz bu verimli etkinlikler ile birlikte Karadağ ve Kore Turizm Ofisi yetkilileri, Travel Turkey İzmir Fuarı’ndaki B2B görüşmelerini de bize teslim etti. 10 Mart tarihinde Fairmont Hotel’de MICE segmenti çalışan acentalarımıza yönelik Kore’den gelen 2 DMC ile birlikte Kore Turizmi Incentive Programı’nın da tanıtıldığı B2B ve akşam yemeği etkinliğini gerçekleştirdik. 12 – 15 Nisan tarihlerinde ise Emitt Fuarı’nda, B2B görüşmeleri için hizmet verdik. Kore Turizm Ofisi yetkilileri ve Kore’den gelen 3 DMC ve yöneticilerini 100’ün üzerinde karar verici acenta ile bir araya getirdik. Daha önce ifade ettiğim üzere, yıllarca biriktirdiğimiz ilişkiler, sektördeki dostluklarımız ve meslektaşlarımız üzerindeki güvenirliliğimiz, onların bizden nitelikli ve verimli organizasyon talebi ve aynı zamanda Karadağ ve Kore ülkeleri için ortaya koyduğumuz başarılı organizasyonlar bizi daha büyük bir organizasyon için öncelikli motivasyona, hazırlığa ve çalışmaya itti” dedi.

Yeni organizasyonların müjdesini de veren Kurt “Doğru iletişim ve işbirliklerinin inşa edildiği etkinlikler ve işbirliklerine imza atmayı sürdüreceğiz. Hedefimiz 22 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştireceğimiz Globemeets B2B Networking Etkinliği’ni sektörün buluştuğu ve nefes aldığı bir güne dönüştürmek. Daha sonraki yıllarda da etkinliğimizi büyüterek güçlendirmeyi planlıyoruz” dedi.

www.globemeets.com

Etiketler: » »
Share
401 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+7 = ?