logo

Glütene Hassasiyeti Olanlara Özel Glütensiz Lezzetler

mh_ciragan_palace

Çırağan Palace Kempinski glütene hassasiyeti olanlara özel yepyeni çeşit çeşit glütensiz lezzetleriyle misafirlerini ayrıcalıklı hissettirmeye devam ediyor. Glütene alerjisi olan misafirler artık favori yiyeceklerini Kempinski kalitesiyle Çırağan Sarayı’nın ihtişamlı restoranlarında gönül rahatlığıyla ve keyifle tadabilecek.

Tarihi sarayın yeşil bahçesine konumlanmış Boğaz manzaralı Laledan Restoran zengin kahvaltı menüsüne glütene alerjisi olanlara özel içinde birçok çeşidi, aranan ve özlenen lezzeti barındıran “Glütensiz Kahvaltı Köşesi”ni ekliyor. Glütensiz simit, cevizli ekmek, ev yapımı waffle, krep, poğaça, açma ve kahvaltılık gevrekten damakları tatlandıracak cevizli ve fıstıklı baklavalara kadar tüm gözde yiyecekler bu mükellef kahvaltı büfesinden sadece bir kaç lezzet. Türk ve dünya mutfağının sevilen tatlarından Kanada ıstakozlu ravioli, baharat kıtırlı dana bonfile, balkabaklı ve karanfilli tiramisu gibi yemekler ise glütensiz olarak gün boyu özgün yorum ve sunumlarla à la carte menüde yerini alıyor.

Şehrin en prestijli pasta ve çikolata cenneti Gazebo Lounge bu protein grubuna hassasiyet gösterenlere özel her gün 15:00-17:00 arası taptaze enfes çeşitlerle dolu “Glütensiz Akşamüstü Çay Saati”ni takdim ediyor. Mısır ekmeği ile ızgara enginar, limonlu pankek, cevizli ekmek ile servis edilen füme somon, Giresun usulu tavuklu pide, fırınlanmış İskenderun karidesi ve daha bir çok lezzet glütene alerjen bünyeler için ideal. Tüm bu yiyeceklere dumanı üstünde sıcacık yaprak çay çeşitleri ve kahveler eşlik ediyor. Ayrıca Gazebo’nun à la carte menüsü de geniş glütensiz yemek yelpazesi ile gönülleri fethediyor.

Otelin büyüsüne doyasıya varmak için konaklama yapan misafirler de glütensiz kahvaltı ve yemek seçenekleriyle bu ayrıcalıklı hizmeti 24 saat açık oda servisinden sipariş edebilirler.

Etiketler: » » » »
Share
2295 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+1 = ?