logo

“GoDaddy İle İşletmem İnternette” Projesi Başladı

GoDaddy, Marketing Türkiye işbirliğiyle Türkiye’de “GoDaddy ile İşletmem İnternette” projesini başlattıklarını açıkladı. GoDaddy tarafından eğitim alan Marketing Türkiye Strateji Medya Geliştirme Sorumlusu Alp Hazar Büyükçulhacı liderliğinde sürdürülecek eğitimler, Tekirdağ, Ordu ve Malatya’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği merkezleri ile birlik çatısı altında bulunan Sanayi Odaları, Ticaret Odaları, Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu işbirliğiyle 500 küçük işletmeyi online dünyaya taşımayı ve dijital varlıklarını oluşturmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

GoDaddy ile İşletmem İnternette” projesinin hedef kitlesinde dijital varlığı olmayan ancak online dünyanın sunduğu avantajlardan yararlanabilecek mikro ve küçük işletmeler, girişimciler ve potansiyel girişimciler bulunuyor. Proje aynı zamanda TOBB desteği ile çalışmalarını kooperatif veya özel işletmelere dönüştüren kadın girişimcileri de online dünyanın bir parçası olup avantajlarından faydalanmaya teşvik ediyor. GoDaddy ve Marketing Türkiye’nin amacı, bu kitleyi online varlıklarını oluşturmaları ve yönetmeleri konusunda eğiterek Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkı sağlamak. Tek günlük atölyeler online varlığın tanımıyla başlayacak ve alan adı kaydı, profesyonel e-posta adresinin önemi, bir web sitesini planlama, kurma ve güvenliğini sağlama konularıyla devam edecek. Ayrıca GoDaddy Web Siteleri + Pazarlama Araçları ile katılımcılar eğitim sırasındaki uygulama sayesinde kendi web sitelerini oluşturabilecek.

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen “Dijital, küçük işletmelerin müşterileriyle kurduğu derinlikli iletişimi daha geniş çapta kurabilmeleri ve bilinirliklerini arttırabilmeleri için önemli fırsatlar sunuyor. Pandemi süresinde önemi iyice anlaşılan dijital iletişimin ışığında ‘GoDaddy ile İşletmem İnternette’ eğitimleri KOBİ’lere, girişimcilere ve kooperatiflere dijital dünyaya girişlerinde rehberlik edecek. Kurumsal misyonumuz olan ülke ekonomisine katkıda bulunmakla örtüşen bu eğitim serisinde görev almaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

GoDaddy Türkiye ve MENA Kıdemli Bölge Direktörü Selina Bieber “GoDaddy’de günümüzde işletmelerini büyütmek için önemli bir adım olan online kimlik oluşturmak ve yönetmek konusunda küçük işletme sahiplerini ve girişimcileri desteklemeye çok önem veriyoruz. Marketing Türkiye ile Türkiye’nin farklı bölgelerindeki küçük işletme ve girişimcilere işlerini büyütmek için dijital araçlardan nasıl yararlanabileceklerini göstermek için çok heyecanlıyız” dedi.

Eğitimlerin ilk ayağı Tekirdağ’da, 25 kişilik gruplar halinde Tekirdağ Merkez, Çorlu, Çerkezköy ve Malkara ilçelerinde Eylül ayında gerçekleştirilecek.

GoDaddy, Türkiye’deki küçük işletmeler için online varlıklarını oluşturmalarını sağlayacak, kolay kullanılabilir ve uygun maliyetli dijital araçlar sunuyor. Ürün ve hizmetleri arasında alan adı kaydı ve Hazır Web Sitesi’nin yanı sıra hosting, Yönetilebilir WordPress, online güvenlik, online pazarlama ile e-posta ve Office üretkenlik araçları yer alıyor. Daha fazla bilgi için tr.godaddy.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Küçük işletme sahipleri ve girişimciler pandemi sürecinde “yeni normal”e alışmaya çalışırken GoDaddy telefon ve canlı sohbet üzerinden Destek Ekibi ile kişisel destek sunmaya devam ediyor. Bu zorlu zamanlara nasıl adapte olabileceğinize ve GoDaddy’nin size nasıl destek sağlayabileceğine dair bilgilere ulaşmak için tr.godaddy.com/open-we-stand/what-godaddy-is-doing ve tr.godaddy.com/open-we-stand adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

GoDaddy ile İşletmem İnternette’ eğitimleriyle ilgili daha fazla bilgi almak için: tr.godaddy.com/promos/marketing-turkiye-godaddy

Etiketler: » » » » »
Share
1031 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+1 = ?