logo

GoDaddy, WordPress Web Sitelerini Türkiye’de KOBİ’lerin Kullanıma Sundu

GoDaddy, WordPress Web Siteleri’ni artık Türkiye’de de kullanıma sunduğunu açıkladı. WordPress Web Siteleri, müşterileriyle iletişimlerini geliştirmek ve çevrimiçi yeni müşteriler çekmek için web sitelerine gelişmiş özellikler eklemek isteyen küçük işletmeler için yeni bir araç olarak dikkat çekiyor. Bu araç sayesinde kullanıma hazır web siteleri ve sürükle-bırak sayfa düzenleyicisi ile WordPress web sitesi yaratmak çok kolaylaşıyor. GoDaddy, WordPress Web Siteleri’ni küçük işletme sahipleri ve fikirlerini internete taşımak isteyen herkes için geliştirdi. WordPress’in dünyanın en çok tercih edilen web sitesi kurma araçların arasında bulunduğunu göz önünde bulunduran GoDaddy, konuyla ilgili deneyimleri olsun, olmasın, herkesin profesyonel görünümlü bir WordPress web sitesi kurabilmesini mümkün kılıyor.

GoDaddy WordPress Hızlı Başlama Sihirbazı, piyasadaki benzerlerinden farklı olarak web sitelerini sabit sayfa tasarımlarıyla kısıtlamıyor. Aksine, kullanıcıların isteklerine göre uyarlayabilecekleri, interaktif özelliklere sahip zengin siteler yaratmalarını sağlayarak onları bir adım öteye götürüyor. Küçük işletmeler, profesyonelce tasarlanmış, hızlı ve sezgisel temaların faydasını şimdiden görüyorlar. GoDaddy WordPress Web Siteleri’nin beta sürümü kapsamında normalin 3 katından fazla sayıda müşteri web sitelerini başarılı bir şekilde yayınlayabildi ve ortalama web sitesi yayınlama süresi %73 azaldı.

Profesyonel bir web sitesi kurmak artık daha kolay ve hızlı

GoDaddy’nin WordPress Web Siteleri işletmeler ile birlikte gelişmek üzere tasarlandı. GoDaddy’nin sunduğu aracı benzerlerinden ayıran birkaç özellik ise şöyle:

İnsanların hızlıca başlamaları için basitleştirilmiş web sitesi yaratma süreci

Hemen her endüstriye yönelik, bedava ve yüksek kaliteli görseller

Profesyonel, önemli sayfa özelliklerine sahip (blog, fotoğraf galerisi, iletişim formu, Facebook, Twitter ve daha fazlası için sosyal entegrasyon) seçkin temalar

Kolay sürükle-bırak kişiselleştirme için Görsel Sayfa Editörü

Siteye yeni özellikler ilave edilebilmesi için 43 000’in üzerinde WordPress eklentisi

WordPress Web Siteleri aracı için yüzde yüz Türkçe dil desteği

Uzman barındırma desteği, Türkçe veriliyor

Optimize edilmiş WordPress barındırma platformundan destek alan teknik barındırma görevleri de (WordPress kurulumu, sunucu tarafında site yüklenme optimizasyonu, sitenin artan ziyaretçi trafiğinden etkilenmemesi için çok kümeli sunucu platformu, otomatik yazılım güncellemeleri ve günlük ücretsiz site yedeklenmesi dahil) GoDaddy tarafından yapılıyor. Müşteriler aynı zamanda GoDaddy’nin Türkçe ücretsiz uzman desteğinden hafta içi 09:00-19:00 arası faydalanabiliyor.

GoDaddy EMEA Bölge Başkan Yardımcısı Stefano Maruzzi “Amacımız, Türkiye’deki KOBİ’lerin dijital kimliklerini oluşturmalarına destek olmak. Yeni WordPress Web Siteleri hizmetimiz KOBİ’lerin rahat ve ekonomik bir biçimde çevrimiçi olmalarını sağlama çabalarımızın devamı olma özelliğini taşıyor. Dünyanın en iyi 10 milyon web sitesinin yüzde 25’i artık dev bir ekosistem haline gelmiş olan WordPress’i kullanıyor. Yeni WordPress Web Siteleri özelliğimiz ile bazı internet kullanıcılarının WordPress kullanırken karşılaşabilecekleri karışıklık ve zorlukları ortadan kaldırıyoruz. WordPress Web Siteleri’nin kullanıma sunulması, Türkiye’deki küçük işletmeci müşterilerimize tam teşekküllü bir web sitesi kurma hizmeti sunduğumuz anlamına geliyor. WordPress Web Siteleri, müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri göz önünde bulundurularak ölçümlenebilir bir WordPress sitesinin olabilecek en kolay şekilde yaratılması için tasarlandı” dedi.

Ek Özellikler

GoDaddy E-posta Pazarlama’yla entegre edilmiş E-posta kayıt formu: Kullanıcılar hazır e-posta kayıt formunu kullanarak e-posta listeleri oluşturabilir, satışı ve etkilerini arttırmak için kampanya haberleri ve bültenler gönderebilir. GoDaddy’de ilk 50 e-posta gönderimi ücretsiz, ayrıca Gelişmiş ve GoDaddy Pro planlara sahip kullanıcılar WordPress blog girdilerini e-posta bültenlerine dönüştürebilir.

SEO Sihirbazı: GoDaddy’nin Arama Motoru Görünürlüğü, Deluxe ve Üst Düzey planlarda yer alıyor. Adım adım SEO talimatları sayesinde web siteleri Google, Yahoo ve Bing gibi arama motorlarında üst sıralara çıkabilme şansını yakalıyor.

Çevirimiçi Olun Paketi: Bir ücretsiz alan adı ve Microsoft Office 365 Business Class* eposta. (İlk yıl ücretsiz, liste fiyatından yenileniyor.)

Ücretlendirme

WordPress Web Siteleri, Türkiye pazarına özel lansman fiyatlarla GoDaddy’nin web sitesi üzerinden edinilebiliyor ve aşağıdaki ürün seçenekleri sunuluyor:

%60 indirimle, 7,99TL/ay Temel: 1 web sitesi, 10 GB depolama, 25.000 aylık ziyaretçi, blog, yıllık planla ücretsiz alan adı, ücretsiz Office 365 Kurumsal E-posta (1 yıl)

%50 indirimle, 13,49TL/ay Deluxe: 1 web sitesi, 15 GB depolama, 100.000 aylık ziyaretçi, blog, yıllık planla ücretsiz alan adı, ücretsiz Office 365 Kurumsal E-posta (1 yıl)

%50 indirimle, 22,49TL/ay Üst Düzey: En fazla 2 web sitesi, 30 GB depolama, 400.000 aylık ziyaretçi, blog, yıllık planla ücretsiz alan adı, ücretsiz Office 365 Kurumsal E-posta (1 yıl), SSL Sertifikası ile ziyaretçi verilerini koruma

Fiyatlar 1-31 Aralık 2016 tarihler arasında geçerlidir.

Etiketler: » » »
Share
2332 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+6 = ?