logo

Google Alışveriş Reklamları Gmail’de de Görünecek

Google Alışveriş Reklamları, Google aramalarında, görüntülü reklamlarda ve Youtube’de online alışveriş kitlesine rehber olmaktaydı. Google, Alışveriş Reklamlarında bir yenilik daha yaptı. Google Partner Şirketi Moon Workshop CEO’su Murat Barçın, bu yenilikleri şöyle anlattı:

Şubat başında Google, Partnerlerine yaptığı açıklamada 1 milyardan fazla kullanıcısı olan Gmail’de 4 Mart 2020 haftasından itibaren Google Alışveriş Reklamları (Ürün Alışveriş Reklamları ve Vitrin Alışveriş Reklamları) görülmeye başlayacaktır. Tüketiciler artık alışveriş alışkanlıklarına göre indirimleri ve avantajları Gmail’leri üzerinden daha kolay bir şekilde yakalayabilecekler.

Alışveriş Yolculuğunda Önemli Bir Yenilik

Murat Barçın, kullanıcı alışkanlıklarına dayalı reklamların daha da artacağını, Markaların DMP (Data Management Platform) modellerine geçiş yapacağını ve eskisi gibi alakasız reklamlarla kullanıcıların rahatsız edilmeyeceğini belirtti. Türkiye’de bir çok marka artık hem potansiyel müşteri kitlesini hemde ürün kategorilerini segmentlere bölmekte ve bu sayede Markalar istediği müşteriyi kolayca bulabilmektedir. Online alışveriş kitlesi ise reklamları alışkanlıklarına göre gördüğü için karar verme sürecini hızlandırıp daha cazip online alışverişler yapabilmektedir.

Moon Workshop dijital dünyayı yakından takip eden, sektörün tüm enstrümanlarını kullanarak özellikle gerilla marketing konusunda uzmanlaşmış, tam hizmet dijital pazarlama ajansıdır. Müşterilerinin cirosal değişimlerine odaklandığı için “Kazan Kazan” terimini ve “İyi Olan Kazansın” motto’sunu benimseyen bir yönetim anlayışı vardır. Moon Workshop Google Partner’dir ve özellikle YouTube PR’ı konusunda uzmanlaşmış ve sertifikaları mevcuttur. Moon Workshop Arge Merkezi Antalya’da olmasına rağmen müşteri portföyünün Kanada, Almanya, İngiltere ve Metropol şehirlerinde olması ve Anadolu’da büyüyen şirketler arasında yer alması sebebi ilede yıllardır Google’ın Devr-i Alem Ajansı Statüsünde hizmet vermekte ve Google tarafından özenle desteklenmektedir.

Moon Workshop CEO’su Murat Barçın, dijitalleşme ihracatına başlayacakların sinyalini verdi. Türkiye’de özellikle Anadolu’da çok yetenekli gençlerin olduğunu onları keşfedip beyin göçünü engelleyeceklerini ve Ülkemizin dijitalleşme konusunda çok büyük başarılara imza atacağını ve yurt dışından gelen taleplere ise çok uygun fiyat politikasıyla cevap vererek, “Kaliteli Yazılım ve Dijitalleşme Süreci Türkiye’de de Yapılıyor” öngörüsünü iletti.

Etiketler: » »
Share
2215 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+1 = ?