logo

Grill Branché Restaurant & Lounge Ataşehir’de Açıldı

Grill Branché Restaurant & Lounge, Water Garden Ataşehir’de özel davetlilerin katıldığı şık bir kokteylle açıldı.

Hayatın seçkin zevklerini tatmak isteyenlerin yeni adresi Grill Branché Restaurant & Lounge’un açılış kokteyline markanın yatırımcısı olan Hazar İttifak Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri, iş ve cemiyet hayatının ünlü simaları katıldı.

Restoranın fikir aşamasından başlayarak her detayında emeği bulunan, dünya çapında gastronomi alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Hazar İttifak Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Anthony Betts de gecede sıcak ev sahipliği ile dikkatleri üzerine topladı.

Birbirinden farklı özel kokteyllerin ve ünlü şef Arif Aktürk’ün lezzetli yemeklerinin sunulduğu akşam, Grill Branché Restaurant & Lounge Genel Müdürü Mehmet Avşar’ın açılış konuşmasıyla başladı. 

Türkiye’de fark yaratmak istediklerini dile getiren Avşar “Birçok restoran yöneticisi gibi benim de kendi restoranımı açma hayalim vardı. Bu yılın ilk aylarında kaliteli bir restoran hayali olan yatırımcılarımızla tanışma fırsatı buldum. Onlar da kendileri ve çalışma arkadaşlarını mutlu edecek bir restoran açmak istiyorlardı. Böylece yolculuğumuz başlamış oldu. Farklı fikirleri, gençlik ve tecrübeyi birleştirmeye çalışarak ortak hedefler oluşturduk. Altı aylık titiz bir çalışma sonrasında Grill Branché Restaurant & Lounge konseptini belirledik. Popüler bir kavramı ana tema olarak aldık: Kömür ateşinde ızgara et… Bu temanın üstüne konsepti destekleyecek pek çok unsur ekledik: Çok yönlü bir mutfak, kaliteli bir ambiyans, geniş bir şarap yelpazesi, dünyada popülerleşen hem yerli hem de yabancı yemeklerden oluşan bir menü ve yakında tanıtacağımız gece menüsü ile sizi farklı bir restoran deneyimine davet ediyoruz. Yatırımcılarımız hem Türkiye’de hem de Avrupa’da birçok projeyi göz önünde bulundurarak, potansiyel pazar ve konsept araştırmasıyla ele alıp restoran sektöründe büyümeyi hedefliyor. Bizler için anlamlı bu özel günümüzde kokteyl davetimize katıldığınız için teşekkür eder; misafirliğinizin devamlı olmasını dileriz” dedi.

www.grillbranche.com

Etiketler: » » » »
Share
6856 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?