logo

GTD, Gastroshow Dubai Etkinliğini Gerçekleştirdi

Dubai EXPO kapsamında gastronomi turizmi çalışmaları ile ülkemizin gastronomi değerlerini tanıtmak ve döviz ihracat gelirlerini arttırmak amacıyla gerçekleştirilen “Gastrohow Dubai” etkinliği, 23 Kasım 2021 tarihinde Dubai İntercontinental Festival Hotel’de 100 Vip Dubaili işadamı ve Dubai basınının katılımıyla TC. Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un ev sahipliğinde gerçekleşti.

Etkinlikte GTD Gastroshow ailesinden Danışman Şef Murat Bozok, ülkemizin değerleri olan Anadolu lezzetlerinin doğru yorumlanması için gelen misafirlere lezzet dolu sunumlar yaptı. Ayrıca etkinlik kapsamında Körfez’de Türkiye’nin değerlerini hatırlatan Droneshow gerçekleştirildi.

Etkinlikte GTD Başkanı Gürkan Boztepe, Ticaret Bakanı’na, Türk Delegasyonu’na, Dubai Expo heyetine, Ticaret Odası’na, DEİK, TİM gibi önemli kurumların yöneticilerine özel sunumların yanısıra Anadolu’nun mutfak kültürü ve gastronomi turizminin önemini aktarma imkanı buldu.

Misafirler, Körfez’de yemek sonrası Dronshow izlerken, Türk Kahvesi ve GTD Üyesi Hacıbekir’in Lokumlarını tatma imkanı buldular.

Etiketler: » » »
Share
3333 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+5 = ?