logo

GTD, Paydaşlarıyla Bursa’da Buluştu

Gastronomi Turizm Derneği (GTD), Bursa Gastronomi Turizmi için paydaşlarıyla bir araya geldi. Toplantıya GTD Başkanı Gürkan Boztepe, Bursa Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Abdülkerim Baştürk, TURSAB Güney Marmara Bölge Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Saraçoğlu, Artıç Hotel Genel Müdürü Buğra Artıç bir araya geldiler. Toplantıda Bursa’nın gastronomik katkıları ve tanıtımını daha iyi yapmak için bir arada çalışılacağı konuşuldu.

Abdülkerim Baştürk, Bursa’nın herkesin bildiği ve özellikle Bursalıların bildiği damak tadının şehrin dışına da çıkarmak ve bunu profesyonel bir şekilde yaparak Bursa’ya da katkısı olacak şekilde sunmak istediklerini belirtti. TURSAB Güney Marmara Bölge Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Saraçoğlu, Turizm Sektörü’ne ve gastronomi mesleğine katkı sağlamak ve üyelerin uluslararası platformlarda daha aktif ve etkin hale getirebilmek için yenilikçi ve sürdürülebilir fikirleri desteklediklerini belirtti.

Bursa’nın gastronomi turizmi alanında tanıtımı ve gelişimi ile ilgili konular istişare edilerek görüş alışverişinde bulunuldu. Önümüzdeki dönemde ortak projelerle Bursa’nın marka kent yapılması konusunda belediye, valilik ve STK’larla işbirliğinin önemli olduğuna vurgu yapıldı.

Etiketler: »
Share
360 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+4 = ?