logo

GTD ve TUR-İD Arasında İşbirliği

Anadolu Mutfağı” ve “Osmanlı Mutfağı”nı tanıtmayı misyon edinen Gastronomi Turizm Derneği (GTD); yerli ve yabancı turistlerin gastronomik ürünleri tadarak yeni deneyimler elde etmesinde önemli bir görev üstlenmiştir. Yerli ve yabancıların deneyimi yaşarken turizm faaliyetlerini kullanıyor olmasında dünyada kongre, sağlık, ev turizminde de olduğu gibi, Gastronomi Turizmi de kabul edilmiştir.

Gastronomik alanlarda pek çok çalışmalar yürütmeye devam eden GTD Başkanı Gürkan Boztepe, turizme gönül veren, mesleğinin tüm değerlerine saygı duyan ve yenilikçiliğe inanarak yola çıkan turizm profesyonelleri TUR-İD Başkanı Cengiz Terzi ile işbirliği için görüşme yapmıştı.

TUR-İD; bütünsel temsile sahip olmak amacıyla her branş ve kademede turizmin emekçileri, profesyonelleri ve akademisyenlerini organize bir yapı altında toplamayı hedeflemektedir. Derneğin diğer hedefleri arasında Genç Turizmciler için de ayrı bir platform kurulması ve genç turizmcileri hem sektörün duayenleri ve hem de akademisyenler ile buluşturarak daha nitelikli turizmcilerin yetişmesi için katkıda bulunmak yer alıyor.

Yapılan görüşmeler sonunda GTD Başkanı Gürkan Boztepe ve TUR-İD Başkanı Cengiz Terzi, işbirliği yapma konusunda anlaşmış, işbirliği ile yapılabilecek çalışmaları değerlendirmişlerdir.

Etiketler: » » »
Share
5744 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+9 = ?