logo

Gülay Çetin İlk Kişisel Sergisi “Benim Dünyam”ı Açtı

Gülay Çetin, ilk kişisel sergisi “Benim Dünyam”’ı 1 – 15 Şubat 2018 tarihleri arasında Nişantaşı Akyol Art Center’da sanatseverler ile buluşturuyor.

İzmirli genç sanatçı tiyatronun tozlu sahnelerinden tuvaline yaptığı yolculukta daha çok renkleri ön plana çıkartıyor, zıtlıkların ahenkli uyumunu ve en önemlisi kendini keşfetme arzusunu paylaşıyor.

İzmir’de başlayıp İstanbul’da devam eden yaşamı boyunca hep daha derini görmeyi, yol ayrımlarında renkleri birbirine karıştırıp kendi resmini yaratmayı, gizem dolu iç dünyasını tuvallerde dışa vurmayı tercih eden Gülay Çetin, “Benim Dünyam” sergisi ile düşsel bir çember oluşturarak bu çembere sanatseverleri de dahil etmeyi planlıyor.

Gülay Çetin kimdir?

Gülay Çetin, 13 Temmuz 1993 tarihinde İzmir’de dünyaya gözlerini açtı. İzmir’de büyükannesi ve büyükbabası ile büyüyen Gülay, çocukluğunun büyük bölümünü çocuk tiyatroları izleyerek geçirdi. Lisede Kadın Giysi Modalistliği okudu. Üniversitede ise Moda Tasarım ile devam ederken okulu yarım bırakarak İzmir’e dönüp hayallerinden peşinde koşmaya karar verdi. “Ah Şu Gençler” oyununda rol alan Gülay, daha profesyonel bir eğitim alıp sağlam adımlar ile yoluna devam etmek için İstanbul’a taşındı ve Ayla Algan oyunculuk okulunda kamera önü oyunculuk eğitimini tamamladı. Proje bekleme döneminde hobi olarak yağlı boya resim tablo yapmaya başladı ve bu alandaki yeteneği kısa sürede keşfedildi. İlk olarak karma bir sergide büyük ilgi ve talep ile karşılaşınca ilk kişisel sergisini açma arzusu ile çalışmalara başladı. Bu esnada oyunculuk ile bağını koparmadan yoluna devam eden Gülay, diğer günlerini değerlendirmek için gittiği EKS Mutfak Akademisi Profesyonel Pasta ve Ekmek bölümünü bitirerek bu alanda da profesyonelleşmeyi başardı. Yarattığı muazzam tatlar sayesinde İstanbul’da anlaşmalı olduğu gözde mekanlarda da damaklara hitap etmeye başladı.

Adres: Şakayık Sk. Desen Apt. No: 17 D: 1   Teşvikiye – İstanbul

www.gulaycetin.com.tr, www.akyolsanat.com.tr

Etiketler: » »
Share
4564 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+5 = ?