logo

Gülay Yüksel “Odaksız Düşler-2” İsimli Kişisel Sergisini Açtı

Ressam Gülay Yüksel, “Odaksız Düşler-2” isimli kişisel sergisini Hiton İstanbul Bosphorus ARP Sanat Galerisi’nde sanat severlerin beğenisine sunuyor. Kadınlardan alınan ilhamla yapılan eserler 4 – 11 Nisan tarihleri arasında ziyaret edilebilir.

60’ın Üzerinde Kişisel Sergi

Resmettiği 40 eserini sanatseverlerle buluşturan ve bu güne kadar beşi Almanya’da biri ABD Newyork olmak üzere 60 dan fazla kişisel sergi açan Gülay Yüksel sergi ile ilgili olarak ”Bu sergi benim için özel bir anlam taşıyor. İki yıl önce İstanbul’a taşındım. Hayatımın buradaki dönemi sırasında yaptığım resimlerden oluşan bu sergi ile ilk kez izleyenlerin karşısına çıkıyorum. Eserlerimde yine kadınlar var. Kadınlarımın benim duygu ve yaşam süzgecinden geçip, fırçamla renklere bürünüp yeni kompozisyonlar içinde tuvalle buluşmaları var. Her resim başka bir düş dünyası ile yolculuk yapıyor. Benim düşlerim ve izleyenlerinki nerede ve nasıl buluşur bilemem. Bu sergimde karakalem desenler, suluboya minik işler ve tuval üzerine karışık teknikle  bazı çalışmalarımı birlikte izleyenlere sunmak istedim” dedi.

Serginin açılış kokteyli 4 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşti. Açılışa sanatçının dostları, sanat severler ve basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Sergi, 11 Nisan tarihine kadar açık kalacak.

Etiketler: »
Share
2805 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?