logo

“Gülümse II” Sergisi Tedavisi Olmayan Hastalıklara Dikkat Çekiyor

mh_sergi_gulumse2_01

Labirent Sanat’ın Jeyan Necla Bekar ve Pervin Özen’in gayretleri, Sarıyer Belediyesi’nin desteği ile yürüttüğü MS Projesi kapsamında 12 – 26 Şubat 2016 tarihleri arasında “Gülümse 2” adlı karma sergi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde açık olacak.

Labirent Sanat, bu sergi ile sağlıklı olmanın önemine dikkat çekerek iyileşmeyen, tedavisi olmayan hastalıklarla empati kurdurmaya çalışıyor. Yani bir sosyal sorumluluk projesi. Hastalığa farkındalık yaratmak için daha önce Paris’de ve sonrasında İstanbul’da “Gülümse 1” adıyla da Bostancı Green Park Otel’de 2 sergi daha gerçekleştirildi.

25 sanatçının 60’ın üzerinde eserle katıldığı serginin 2 gizli amacı var. Birincisi Müzik Prodüktörü ve Ressam Nino Varon’un bestelediği MS Senfonisi’ni bütün dünyaya tanıtmak. İkincisi ise Ayten Atabey’in hazırladığı MS ile ilgili özel beslenme kitabı.

12 Şubat’ta açılışı yapılan sergide Nino Varon, Hüseyin Macar, Kemal Macar, Mustafa Koca, Gülçin Gebecelioğlu, Ufuk Şenses,  Semahat Çin,  Nermin Kamışoğlu, Pervin Özen, Özlem Bayram,  Nihal Güres, Yağmur Sanat, Ayşe Delier, Sibel Talas, Ülkü Ütkür, Ali Rıza Özkale, Belgin Atalay,  Aysel Kul, Nazlı Toaç, Hülya Öden, Necdet Karaca, Saliha Karslı Yücel,  Feriha Özsarıkamış, Tülay Erbestler,  Ümmühan Yıldız,  Elif Duygu, Hayrettin Sönmez, Elif Duygu ve Hayrettin Sönmez’in eserleri yer alıyor.

Adres : Yaşar Kemal Kültür Merkezi – Sarıyer / İstanbul

mh_sergi_gulumse2_02

Etiketler: » » »
Share
3855 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+2 = ?