logo

“Guruldayan Kalpler” 1 Mayıs’ta Sinemaseverlerle Buluşuyor

mh_film_guruldayan_kalpler

Guruldayan Kalpler; modern sanatın farklı sınıflar tarafından algılanma biçimlerinden yola çıkan hikayesini güçlü bir komediyle beyazperdeye taşıyor. Ailece izlenebilecek aksiyon komedi filmi Guruldayan Kalpler; “sokaktaki adam”ın bir modern sanat eserine bakış açısını komik bir dille anlatıyor. Film, sinema seyircilerine neşeli bir macera sunarken, güçlü esprileri ve oyunculuklarıyla da çok güldürüyor.

Yönetmenliğini, Eve Dönüşfilmi, Geniş Aile dizisi gibi unutulmayan projelerin yönetmeni Ömer Uğur’un yaptığı Guruldayan Kalplerin yapımcılığını; Vay Arkadaş”, “Galip Derviş”, “İçimdeki Ses gibi projelere imza atan Barakuda Film üstleniyor. Filmde, Necip Memili, Algı Eke ve Devin Özgür Çınar’ın yanı sıra Tanju Tuncel, Fırat Tanış, Uygar Özçelik, Hakan Meriçliler, Ünal Yeter, Ali Tutal, Sevilay Şimşek ve Barış Başar rol alıyor. Senaryosunu Caner Güler’in yazdığı filmin müziklerini ise Sertaç Özgümüş ve Selim Siyami Sümer hazırladı.

Hayatı boyunca varoşta yaşamış Yaşar (Necip Memili), arkadaşları tarafından kandırılıp hırsızlık yapmak için girdiği atölyede yakalanır, ama hırsızlık yapmaya gittiği yerin sahibi tarafından işe alınır. Çalışmaya başladığı yer, modern sanat heykellerinin yapıldığı bir atölyedir. Sanattan hiç anlamayan Yaşar, Hülya’nın (Devin Özgür Çınar) yanında modern sanat heykellerinin yapılışına yardımcı olurken birbirinden komik olaylar gelişir. Bir nevi modern sanatla bir imtihan gibidir…

Modern sanatın yarattığı kafa karışıklığını komik bir aksiyonla harmanlayan Guruldayan Kalpler; 1 Mayıs 2015, Cuma günü sinemalarda!

Fragmanı izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=nQOXJa0LlGc

Bilgi için: barakudafilm.com

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
Share
2037 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+9 = ?