logo

Haberler.com ve Yüksek Teknoloji Arasında Stratejik İşbirliği

Haberler.com CEO’su Sümeyra Teymur ve Yüksek Teknoloji CEO’su Arda Merı̇ç

Haberler.com, teknoloji kategorisi haber ve içeriklerini Yüksek Teknoloji’nin tecrübesiyle birleştiriyor. Haberler.com CEO’su Sümeyra Teymur ve Yüksek Teknoloji CEO’su Arda Merı̇ç, gerçekleştirilen stratejik işbirliğiyle ilgili olarak ortak bir basın açıklaması yayınladı.

Profesyonel İşbirlikleri Güçlendiriyor

Türkiye’de internet kullanıcılarının teknoloji dünyasındaki gelişmeleri çok yakından izlediğini ve merakla takip ettiğini bildiklerini belirten Teymur, Haberler.com olarak, internet kullanıcılarının haber ve içeriklere hem hızlı hem de kapsamlı bir şekilde ulaşabilmeleri için devamlı olarak çalışmalarını sürdürdüklerini, en iyi hizmeti vermek adına da profesyonel işbirlikleriyle portallarını güçlendirdiklerini, Yüksek Teknoloji ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden çok memnun olduklarını ve bu işbirliğinin kendilerine yeni bir güç kaynağı kazandırdığını sözlerine ekledi.

Daha Geniş Kitlelere Ulaşmak İçin İşbirliği

Haberler.com ile gerçekleştirdikleri stratejik işbirliğinin kendileri için heyecan verici olduğu kadar, internet kullanıcılarına teknoloji dünyasındaki gelişmeleri aktarmanın da memnuniyet verici olduğunu aktaran Merı̇ç, günümüzde kendi alanında başarıyı yakalamış markaların işbirlikleriyle güçlenmesi ve platformlarını daha geniş kitlelere profesyonel bir şekilde ulaştırabilir hale getirmesinin çok önemli olduğunu, Yüksek Teknoloji olarak bu tür bir işbirliğini Haberler.com ile gerçekleştirmekten çok mutlu olduklarını ifade etti.

Gerçekleştirilen işbirliğiyle birlikte internet kullanıcıları, her biri kendi alanında uzman olan teknoloji yazarlarının haberlerine çok daha hızlı erişebilmenin yanında, teknoloji dünyasındaki gelişmeleri, haberleri, video içerikleri ve canlı yayınları Yüksek Teknoloji’nin çalışmalarıyla Haberler.com üzerinden takip edebilecekler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeler, son dakika haberleri, kurumsal teknolojiler, röportajlar, ürün incelemeleri, ürün tavsiyeleri, yeni çıkan ürünler, operatör servisleri, vb. birçok kategorinin yer alacağı bir teknoloji platformu olarak yeniden tasarlanan Haberler.com teknoloji kategorisi internet kullanıcılarına farklı bir deneyim sunacak.

Ayrıca, basılı ve dijital mecrada aylık olarak yayınlanan, Yüksek Teknoloji, dijital baskısını diğer platformlardan önce ilk olarak Haberler.com ana sayfasında ücretsiz olarak yayınlayacak.

Etiketler: » » »
Share
2684 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?