logo

HADO Türkiye’nin Deneyim Merkezi Grand Pera’da Açıldı

Soldan sağa: HADO Türkiye Ülke Direktörü Koray Erdemir – METAFLUENCE Global İş Geliştirme Direktörü Cenk Yapıcı

Japonya’da doğan tekno spor HADO’nun Türkiye’deki en kapsamlı deneyim alanı Grand Pera’da yapılan açılış töreni ile teknoloji ve sporseverlerin hizmetine sunuldu.

Türkiye’de resmi bir branş spor haline gelen tekno spor HADO’nun Türkiye’deki en kapsamlı deneyim merkezinde bulunan HADO kortunda sporseverler yaş ve cinsiyet gözetmeksizin, takımlar halinde dünyanın ilk ve tek tekno sporunu deneyimleyebiliyorlar. Aynı zamanda 2021’de Avrupa Şampiyonu olan ve 2022’de Fransa’daki Avrupa Şampiyonası’nda gümüş madalya alarak ekim ayında Japonya’da düzenlenecek HADO Dünya Kupası’na katılma hakkı kazanan HADO Türk Milli Takımı da antrenmanlarını burada yapacak.

HADO Monster oyunu da Grand Pera HADO Deneyim Merkezi’nde yer alıyor. Oyuncular HADO’daki hünerlerini bu kez artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisi ile şehre inen canavarları ortadan kaldırmak için gösterebiliyorlar.

Metaverse Deneyimi METAFLUENCE İle HADO Deneyim Merkezi’nde

Yapılan protokol ile HADO Türkiye ve METAFLUENCE güçlerini birleştirdi. METAFLUENCE içinde yer alan HADO Türkiye Metahut’ı (meta merkez) Japonya’dan, Uzak Doğu ülkelerinden ve Avrupa’dan tekno spor severleri bir araya getireceği gibi, özellikle Türkiye’de spora ve teknolojiye meraklı yüz binlerce üniversite ve lise öğrencisinin metaverse’deki buluşma noktası haline gelecek.

HADO severler HADO TÜRKİYE Metahut’ında özel etkinliklere, eğitimlere, gösterilere, kazandıran yarışmalara gerçekçi avatarları ile katılabilecekler ve burada sağladıkları etkileşimlerle ek gelir imkânı da yakalayacaklar.

METAFLUENCE standında yer alan QR Kodu okutup kaydolan kullanıcılar hem HADO Türkiye üzerinden metaverse’e giriş yapmış olacaklar hem de VR teknolojisi ile Beat Saber oyunu oynarak keyifli ve heyecanlı dakikalar yaşayacaklar.

HADO

Artırılmış gerçeklik ekipmanları ve bir yazılım aracılığıyla üçer kişiden oluşan ve iki takımla oynanan HADO, geleneksel yakar top oyununun hızlandırılmış ve dijitalleştirilmiş bir versiyonu olarak dikkat çekiyor. Basit kuralları sayesinde sporcuların kolayca adapte olabildiği HADO, oyuncuların fiziksel ve mental gelişimine katkı sağlıyor. Takım sporu olan HADO, yaş ve cinsiyet göz etmeksizin, aktif spor yapan genç nesilden, öğrencilere, kurumsal çalışanlardan ailelere uzanan geniş bir kesime hitap ediyor.

METAFLUENCE

550 binden fazla kanaat önderi ve 5.000’den fazla markayı birbirine bağlayan otomatik bir influencer/marka pazarlama platformu olan Keepface tarafından kurulan METAFLUENCE, dijital pazarlamaya ve eğlenceye yepyeni bir boyut getiriyor. Influencerlar ve markalar METAFLUENCE City içinde yer alan dijital konutlar yani METAHUT’lar aracılığı ile yaşam tarzlarını, ürün ve servislerini paylaşabiliyor, hedef kitleleriyle etkileşime geçebilecek, Nitelikli Fikri Tapularını (NFT’lerini) toplayabiliyor ve takas edebiliyorlar.

Etiketler:
Share
302 Kez Görüntülendi.