logo

Haluk Cerahman, Ingrooves Music’in Türkiye Ülke Müdürü Oldu

Ingrooves Türkiye Ülke Müdürü Haluk Cerahman

Ingrooves Music Group, Haluk Cerahman’ın Ingrooves Türkiye Ülke Müdürü olduğunu açıkladı. Türkiye gibi önemli bir müzik piyasasında, şirketin faaliyetlerini genişletmeye yönelik bu hamle; daha önce Brezilya, Japonya ve Güney Kore’de ofis açan, Avustralya/Yeni Zelanda ve İskandinavya’daki operasyonlarına da ivme kazandıran Ingrooves’un küresel çapta büyüyen etki alanını yansıtıyor.

Ingrooves CEO’su Bob Roback “Haluk Ingrooves’a, Türkiye’deki dijital müzik alanında sahip olduğu neredeyse 10 yıllık tecrübe ve birikimi getiriyor. Küresel çapta gelişen bir müzik piyasası olan Türkiye’de büyümemize destek olmayı kabul etmesinden ötürü memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Haluk Cerahman Kimdir?

Haluk Cerahman, Fizy’deki İçerik Müdürü pozisyonundan ayrılarak Ingrooves’a geçti. Fizy’den önce muhtelif dijital hizmet şirketlerinde Danışman olarak görev yapan Cerahman, radyo kanallarına ve farklı markalara dijital platform stratejilerini geliştirme konusunda destek verdi.

Cerahman “Ingrooves Türkiye’nin başına geçerek, şirketin yenilikçi dağıtım ve pazarlama platformunu müzik şirketi ve sanatçı müşterilerle tanıştıracak olmaktan ve ayrıca tüm Ingrooves portföyü için Türkiye’de yeni fırsatların aralanmasına vesile olacak olmaktan heyecan duyuyorum” dedi.

Cerahman, Universal Music Group’un İstanbul’daki ofisinden çalışmalarını sürdürecek.

Etiketler: »
Share
22303 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+7 = ?