logo

Harley-Davidson 2015 Modellerini Tanıttı!

mh_harley_davidson_gorsel

Harley-Davidson, sürüş deneyimini her yönüyle geliştirmek amacıyla hayata geçirdiği ve müşterilerinin yorumları dikkate alarak Project RUSHMORE kapsamında geliştirdiği 2015 modelleri Road Glide Special, Street Glide Special, The Street 750, Ultra Limited Low ve CVO Range’i motosiklet tutkunlarının beğenisine sundu. Müşterilerin yorumları doğrultusunda ortaya çıkan motosiklet modelleri:

 Road Glide Special standartları yüksek tutuyor  

Tüm dünyadaki Harley-Davidson hayranlarının heyecanla dönüşünü beklediği 2015 model yeni motosikletlerinden biri olan Road Glide Special, sokakların tozunu attıran custom tarzını, sürücülerin ihtiyaç duyduğu tüm işlevlerle bir araya getiriyor. Meşhur Road Glide Special’ın kaportasına yeni asi dokunuşların eklendiği fark ediliyor. Dual Daymaker Reflector LED farların parlak beyaz ışınları en karanlık geceleri dahi aydınlatıyor. İç kaportada yer alan premium Boom!  Box 6.5GT bilgi ve eğlence sisteminde dokunmatik ekran, GPS navigasyon bulunuyor.

 The Street 750, şehrin labirentlerinden kolayca kaçmak için tasarlandı  

Harley-Davidson’ın 14 yılın ardından piyasaya sunduğu ilk yeni model olan Harley-Davidson Street 750 motosiklet genç şehirliler düşünülerek tasarlandı. Yeni Dark Custom motosikleti şehrin labirentlerinden anında kaçmak için gereken hızlı kalkışları sağlayan yeni Revolution X motora sahip. Harley-Davidson Street 750, bu özelliği sayesinde sürekli durup kalkmayı gerektiren şehir trafiğine ayak uydurmakta zorlanmıyor.

 Konforlu sürüş deneyimi, modern teknoloji, asi bir tutum: Street Glide Special

Popüler performans Touring modelinin tam donanımlı bir versiyonu olan yeni Harley-Davidson Street Glide Special’da yüksek çıkışlı Twin Cam 103 motor, Batwing aerodinamik paneller, Dual Halojen far, Enforcer dökme alüminyum tekerlek, fabrika çıkışlı ince çizgiler, boyalı iç kaporta, GPS ve dokunmatik ekran kullanılarak geliştirilmiş bilgi-eğlence sistemi Boom! Box 6.5GT ses sistemi bulunuyor.

 Motosiklet kullanmak artık daha kolay: Ultra Limited Low  

Yepyeni tasarımıyla Project RUSHMORE serisinin bir parçası olarak tasarlanan Ultra Limited Low ergonomik gelişmeleri ile sürücülere alçak sele alternatifi sunarken en Premium touring motosikletler arasında en yüksek güveni sağlıyor. Ultra Limited Low’da süspansiyon kaldırıldı, gidonlar geriye çekildi, sele yüksekliği azaltıldı, genişletilmiş ayaklık eklendi, yolcu ayaklıkları yeniden konumlandırıldı. Böylece motosikleti kullanmak tüm sürücüler için artık çok daha kolay hale geldi.

Yeni CVO Street Glide ve CVORoad Glide Ultra ile tanışın

Harley-Davidson, Custom Vehicles Operations serisi motosikletlerde en iyi bileşenleri kullanıyor. Özel teknolojilere, özel yapım detaylarını ekliyor ve en ince detayına kadar sürücünün tarzına uyan gövde ve kaplamaya sahip, sınırlı sayıda motosikletler yaratıyor. Yeni CVO Street Glide, dört adet çift amplifikatörlü ön ve arka hoparlörden yayın yapan 600 wattlık Boom! bilgi-eğlence sistemi ve yüksek ses seviyesi ile üstün ses kalitesi sunan bir konser salonunu andırıyor.

Krom ve custom cilayı birleştiren yeni CVO Road Glide Ultra da birinci sınıf aerodinamik, lüks touring donanımı ve Screamin Eagle Twin-Cooled Twin Cam 110 motor performansını bünyesinde taşıyor.
Dünyanın ilk güvenlik derecesi onayını alan Harley-Davidson FXRG Performans Sürüş Pantolonu ile tarz ve güvenlik bir arada!

Harley-Davidson’ın 2014 Moto Giyim Kış Koleksiyonu Harley-Davidson tarzını yansıtan ve değişken hava koşullarına uyum sağlayan tasarımlar sunuyor. Dünyada teknik olarak en gelişmiş motosiklet pantolonu olan Harley-Davidson Performans Sürüş Pantolonu, en yüksek kaliteli denim kumaştan üretiliyor ve diğer performans pantolonlarının yarı ağırlığında olmasına rağmen aşınmaya karşı iki kat daha dayanıklılık sunuyor.

Kadın koleksiyonunda ise yüzde yüz pamuktan yapılan ürünlerde baskılar dikkat çekiyor. Brookhollow Soft Shell ceket ve Authentic Space Dye Scoop Neck Shirt adlı modellerde spandex polar malzeme ve vintage baskılı grafikler yer alıyor. Harley-Davidson Moto Giyim Koleksiyonu’nun tüm parçaları Harley-Davidson bayilerinde satışa sunuluyor.

Etiketler: » »
Share
3016 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+7 = ?