logo

HDI Sigorta, Cisco İle Tüm Ağ Altyapısını Yeniledi

HDI Sigorta BT Direktörü Gürkan Tüzmen

HDI Sigorta, Cisco ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında tüm ağ altyapısını yenileyerek dijital dönüşüme en temel noktadan başladı. Cisco’nun süreçleri otomatikleştirerek maliyetleri düşürmeye ve riskleri azaltmaya yardımcı olan yazılım odaklı yaklaşımı Cisco Dijital Ağ Mimarisi (DNA) ile ağ altyapısını dijitalleştiren HDI Sigorta, Cisco DNA ile geleneksel ağların çözemediği ağ sorunlarını önceden tespit ederek BT süreçlerinde hem maliyet avantajı hem de verimlilik sağlıyor.

Yapay zeka ile sezgisel algoritmaların gücüyle donatılmış olan Cisco Dijital Ağ Mimarisi (DNA), ağ yönetimini basitleştirirken süreçleri otomatikleştiriyor. Ağ ekiplerinin tüm ağı tek bir arayüz üzerinden kontrol etmesini sağlayan Cisco Dijital Ağ Mimarisi otomasyonla ağda oluşan hataların önceden tespit edilerek anında düzeltilmesine yardımcı oluyor. Sistemin gerçek zamanlı bir şekilde anlamlı veriler toplayarak oluşacak hataları öngörmesi ve ekiplerin bu öngörülere göre aksiyon almasını sağlayan Cisco Dijital Ağ Mimarisi (DNA) ile ağın yönetilmesi kolaylaşırken şirketlerde verimlilik artıyor ve maliyet tasarrufu sağlanıyor.

Cisco Orta Doğu ve Afrika Başkan Yardımcısı David Meads “IDC Research’e göre, şirketlerin %45’i, önümüzdeki iki yıl içinde ağlarını dijitale hazır hale getirmeyi planlıyor. Cisco Dijital Ağ Mimarisi (DNA) yenilik yapmanıza, maliyetleri düşürmenize ve riski azaltmanıza yardımcı olan açık ve yazılım odaklı bir yaklaşım olarak, kurumuzda ağ yapısını daha efektif hale getirmeniz ve süreçlerinizi çok daha kolay bir şekilde yönetmenizi sağlıyor” dedi.

Ekiplerin hayatı kolaylaştı”

Cisco Dijital Ağ Mimarisi (DNA) ile şirket içinde dijital dönüşüme en temel noktadan başladıklarını belirten HDI Sigorta BT Direktörü Gürkan Tüzmen “Kendi kendini yönetebilen sezgisel ağların etkin olduğu Cisco Dijital Ağ Mimarisi (DNA) ağ yapımızı daha efektif hale getirirken yönetim süreçlerimizi kolaylaştırdı. Otomasyonla insan hatası faktörünü minumuma indiren Cisco Dijital Ağ Mimarisi’nin (DNA) sorunlara getirdiği anlık çözüm yeteneği ile HDI ağ ekiplerinin hayatı kolaylaştı. Eskiden BT otomasyon ekiplerinin çok fazla vaktini alan işlerin üstesinden artık çok daha rahatlıkla geliyoruz” dedi.

Etiketler: » » » »
Share
5170 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+8 = ?