logo

Hepsiburada, Girişimcilerin Gelişmesi İçin Destek Sağlıyor

Hepsiburada Kurumsal İletişim ve İlişkiler Grup Başkanı Koray Öztürkler

Hepsiburada, İTÜ ARI Teknokent tarafından hayata geçirilen İTÜ Çekirdek ile birlikte girişimcilere destek veriyor. Hepsiburada, Türkiye’de yeni girişimlerin gelişmesi için yıllardır İTÜ Çekirdek’e katkıda bulunuyor. Avrupa ve dünyanın sayılı kuluçka merkezlerinden biri olan İTÜ Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezi’yle yapılan iş birliği sayesinde, e-ticarette müşterilerin hayatına etki edecek, müşteri odaklı çözümlerin üretilmesi için destek sağlıyor.

Ödül Töreni Kasım Ayının Son Haftasında Yapılacak

İTÜ Çekirdek Big Bang Girişimcilik Yarışması’nın Ödül Töreni Kasım ayının son haftasında yapılacak.  Final öncesinde e-ticaret kategorisinde kısa listeye kalan girişimler Hepsiburada jürisi tarafından 9 Kasım Cuma günü değerlendirildi. Jüri değerlendirmesinin ardından 9 Kasım Cuma günü basın mensuplarıyla buluşan Hepsiburada Kurumsal İletişim ve İlişkiler Grup Başkanı Koray Öztürkler Hepsiburada’nın girişimcilik ekosistemine nasıl destek verdiğini anlatarak kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Öztürkler, “Hepsiburada olarak, Türkiye’de dijital dönüşümün öncü teknoloji platformlarından biriyiz ve yeni girişimlerin yeşermesi ve gelişmesi için yıllardır var gücümüzle çalışıyoruz. Avrupa ve dünyanın sayılı kuluçka merkezlerinden biri olan İTÜ Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezi ile yaptığımız iş birliği sayesinde, e-ticarette müşterilerimizin hayatına etki edecek, mükemmel alışveriş deneyiminin ötesine ulaştıracak, müşteri odaklı çözümlerin üretilmesi için destek sağlıyoruz” dedi. 

50.000 TL Finansal Destek

Girişimcilere verilecek olan finansal destek ile ilgili de açıklama yapan Öztürkler, “Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve onlara hep daha iyi bir alışveriş deneyimi yaşatmak için, 2017 yılından bu yana İTÜ Çekirdek Girişimcilik ekosistemi içerisinde yer alıyoruz. Bu kapsamda girişimcileri ve çözümlerini ön kuluçka, hızlandırıcı, Big Bang ve kuluçka süreçlerinde birebir olarak değerlendiriyor ve onlara destek veriyoruz. Dünyanın lider girişimcilik etkinliklerinden biri haline gelen Big Bang’in bu yılki finalinde e-ticaret ödülünü Hepsiburada olarak biz takdim edeceğiz. Big Bang 2018’de e-ticaret kategorisinde kazanan girişime, başlangıç sermayesi olması için hibe olarak 50.000 TL finansal destek sağlayacağız. Hepsiburada olarak, yeni girişimlerin yeşermesi, girişimcilik ekosisteminin büyümesi için bu gibi iş birliklerinin içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. E-ticarette müşterilerimizin alışveriş deneyimini geliştirecek platform, mobil uygulama, lojistik gibi müşteri odaklı çözümlerin üretilmesi için İTÜ Çekirdek ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi. 

” dedi. 

 

 

Etiketler: »
Share
4637 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+5 = ?