logo

Hepsiburada’da “Efsane Cuma” Sürprizlerle Dolu

Soldan sağa: Hepsiburada Pazarlama Grup Başkanı Yüce Zerey, Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan, Hepsiburada Kurumsal İletişim ve İlişkiler Grup Başkanı Koray Öztürkler ve Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci

Hepsiburada, Maliye ve Hazine Bakanlığı’nın liderliğinde başlatılan “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı”na ve indirim seferberliğine verdiği desteğin yanı sıra çeşitli kampanya ve uygulamalarıyla ekonomiye canlılık getirmeye devam ediyor. Hepsiburada bu bağlamda her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği “Efsane Cuma” gününde 15.000 iş ortağıyla birlikte, sadece 1 günde 45 günlük ticaret hacmine ulaşarak, hem ailelerin hem de Türkiye’nin ekonomisine katkı sağlamaya hazırlanıyor.

20 Milyon Müşteriyle Alışverişin %60’ı Anadolu’dan Gelecek

30’dan fazla kategori ve 17 milyon ürün çeşidiyle ayda 85 milyon ziyarete ev sahipliği yapan Hepsiburada platformu, 22 Kasım 2018 tarihinde saat 20:00’da başlayacak “Efsane Cuma” ile geçen yıl gerçekleştirdiği ticaret hacmini bu sene 15.000 iş ortağıyla birlikte artırmaya hazırlanıyor. Efsane Cuma alışverişlerinin %60’ının Anadolu’dan yapılması bekleniyor. Bu sayede Anadolu’daki KOBİ’ler ve işletmeler Efsane Cuma ile ticaretlerini artırırken, bu seneki toplam ticaret hacminin yarısından fazlası Anadolu’da bulunan işletmeler tarafından yapılacak. Efsane Cuma günü 20 milyondan fazla ziyarete ev sahipliği yapacak platformda müşteriler, giyimden kozmetiğe, beyaz eşyadan oto lastiğine, bilgisayardan cep telefonuna, kitaptan ev tekstiline kadar tüm ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla temin edip ev ekonomilerine katkıda bulunacak.

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan “Türkiye’nin Hepsiburada’sı olarak bu sene ‘Efsane Cuma’ gününde, platformumuzda yer alan marka ve işletmeler ile birlikte 45 günde gerçekleştirdiğimiz ticaret hacmine ulaşarak; ülkemizin dört bir yanına ekonomik hareket getireceğiz. Aynı zamanda yılın en avantajlı gününde, müşterilerimize bütçe dostu efsane indirimlerle alışveriş yapma imkânı sağlayacağız. Türkiye’nin lider e-ticaret platformu olarak bu sene daha önce bir e-ticaret platformunda müşterilere hiç sunulmamış, heyecan uyandıracak sürpriz ürünleri efsane fiyatlarla sunacağız. Müşterilerimizin; ‘indirime girse de alsam’ diye düşündüğü ürünleri alacağı gün ‘Efsane Cuma’ günü olacak. Biz bugünü Hepsiburada olarak ‘Yılın En Avantajlı Günü’ ilan ettik. Tüm müşterilerimizi sepetlerini şimdiden hazırlamaya ve Efsane Cuma Günü yapacakları fırsatlarla dolu alışverişin keyfini çıkarmaya davet ediyoruz” dedi.

Hepsiburada Efsane Cuma’ya Hazır!

Hepsiburada, teknoloji altyapısından operasyona, pazarlamadan ürün tedariği ve planlamasına kadar tüm süreçlerini Efsane Cuma için eksiksiz olarak tamamladı. Yılın en avantajlı gününde müşterilerine mükemmel bir alışveriş deneyimi yaşatmak için kolları sıvayan lider e-ticaret platformu, bu önemli günü unutulmaz indirimler, kampanyalar ve o güne özel sürpriz ürünlerle müşterilerine sunmaya hazırlanıyor.

– Müşterilerin tek bir alışverişte birden fazla kredi kartıyla ödeme yapabilmesini sağlayan çoklu kredi kartı hizmeti devreye alındı.

– Müşterilere 3 ay vade farksız alışveriş yapabilme kolaylığı sağlayan Alışveriş Kredisi hizmeti sunulmaya başlandı.

Hepsiburada 100.000 m2’lik Akıllı Operasyon Merkezi ve iş ortaklarıyla birlikte 550 milyon adet ürünü Efsane Cuma’da müşterileriyle buluşmak üzere hazırlandı.

Bu miktar, efsane avantajlarla sunulmaya hazır yaklaşık 3.055 futbol sahası kadar bir alanda depolanan 183.350 tır dolusu ürün anlamına geliyor.

Türkiye genelinde Hepsiexpress, Aras, PTT Kargo, Horoz Lojistik, Sürat ve Yurtiçi kargo firmalarının tüm şubeleriyle sevkiyat yapılacak.

Toplam 6.660 kargo şubesi, 17.000 araç ve 63.500 personel ile tüm Türkiye’ye dağıtım planlanıyor.

Hepsiburada çalışanları ve iş ortaklarından oluşan 50.000 kişilik dev bir ekip; tedarik sürecinden operasyonlara, pazarlamadan teknolojiye kadar uzanan süreçlerde müşterilere efsane bir gün yaşatmak için seferber oluyor.

2018 Efsane Cuma’ya Özel Sürprizler ve Kampanyalar

30’dan fazla kategorideki milyonlarca üründe yapılacak efsane indirimlere ek olarak 2018 Efsane Cuma’nın büyük sürprizleri:

– İstanbul Avrupa yakasında farklı bütçe ve ihtiyaçlara uygun çeşitli daire seçenekleri cazip indirimlerle sunulacak…

– Müşteriler, altyapı garantili olarak sunulan arsa projesinden istedikleri oranda parsel satın alarak yatırım yapabilecek…

– Arzu eden müşteriler aldıkları arsa parsellerinde, Efsane Cuma’ya özel fiyatlarla sunulacak prefabrik evlerini satın alıp inşaasını gerçekleştirebilecek…

– Şehir içi ve şehirler arası kullanıma uygun motosiklet markalarının yer alacağı kampanya, motoksiklet severleri mutlu edecek…

– Müşteriler yiyecek, içecek ve eğlence (etkinlik, sinema vb.) alanlarında sürpriz hizmet ve ürünleri uygun fiyatlarla yıllık bazda satın alarak, bir yıl boyunca keyifli anlar yaşayacak…

Etiketler: » »
Share
2266 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+9 = ?