logo

Hollanda Sarayı’nda Yeni Yıl Daveti

mh_hollanda_sarayi_yeni_yil_daveti

Hollanda Kraliyeti Başkonsolosu Robert Schuddeboom ve eşi Kim Schuddeboom, 21 Ocak 2016 tarihinde İstanbul’daki Hollanda Sarayı’nda bir yeni yıl daveti verdi.

Başkonsolosluğun çeşitli vesilelerle irtibatta olduğu iş insanları, kültür-sanat camiası ve sivil toplum temsilcilerinin katıldığı davette Masis Aram Özbek yönetimindeki Boğaziçi Gençlik Korosu da sürpriz bir konser verdi.

Başkonsolos Robert Schuddeboom konukları selamlayarak başladığı konuşmasında Hollanda ve Türkiye arasında köklü bir geçmişe sahip olan dostane ilişkilerin devamından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İki ülke arasındaki ekonomik, sosyal ve kültürel işbirliklerinin artarak devamı için de çalışma azminde olduklarını belirtti. Ayrıca yıllar önce Hollanda’daki Rijksmuseum’a tadilat için gönderilen başta Felemenk ressam Vanmour olmak üzere dönemin bilinen ressamlarına ait çeşitli tabloların İstanbul’a geri gelmesi ve Hollanda Sarayı’nın duvarlarını yeniden süslemesinden duyduğu heyecan ve mutluluğu da konuklarla paylaştı.

Gecenin devamında konuklar yıllardır Hollanda’da birçok mekânda çalan DJ Beyza’nın hareketli parçaları ile dans ederek yeni yılı iyi ve güzel temennilerle bir kez daha karşıladı.

Etiketler: » » »
Share
3070 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+7 = ?