logo

Horinaz.com, Hizmet Alan İle Hizmet Vereni Buluşturacak

Hizmet alan ile hizmet vereni buluşturma amacı ile kurulan Türkiye’nin yeni e-ticaret platformu horinaz.com sektörde fark yaratacak ayrıcalıklı servisleri ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Zamanın kıymetini bilen, dijital dünyayı yakından takip eden, satın alma aşamasında internet üzerinden araştırma yaparak karar veren müşteri grubuna kaliteli çözümler sunarak pazarda farklılaşmayı amaçlıyor.

Seçim Aşamasında Kontrol Müşteride

Site müşterileri almak istedikleri hizmetlere ve birlikte çalışacakları profesyonellere “Teklif Al”- “Ustanı Seç” ve “VIP Hizmet” başlıklarından kendilerine uygun olanlarından birini seçerek kolayca ulaşabiliyorlar.

Şu anda sadece İstanbul sınırları içinde başladıkları “VIP Hizmet” yaklaşımı ile hizmet veren seçiminden, işin uçtan uca yapılmasına kadar tüm aşamaları kurumsal olarak yöneterek pazara iddialı bir giriş yapıyor.

Ayrıca aldıkları hizmetin bedelini isterlerse nakit isterlerse kredi kartları ile sistem üzerinden ödeyebilme özgürlüğüne de sahipler.

Hizmet Veren Dostu İş Modeli

Horinaz.com sahip olduğu “hizmet veren dostu” iş modeli sayesinde müşterilerden gelen iş fırsatlarında “teklif ücreti” almıyor. Bu özelliği nedeniyle kısa zamanda hizmet sektöründe çalışan profesyonellerin ilk tercihlerinden biri olmayı başardı.

Sitenin kurucu ortaklarından ve şirketin CEO’su Haluk Yetkin yaptığı açıklamada, “Horinaz.com müşterilerinin ve hizmet verenlerin geri bildirimlerine göre kendini hızlıca geliştirip pazarın en önemli oyuncularından biri olacaktır” dedi.

www.horinaz.com

Etiketler:
Share
4189 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+4 = ?