logo

Hotel Care, Küçük Otellere Ciroda Büyüme Sağlıyor

Hotel Care Kurucu Ortağı İzim Bozada

Ağırlıklı olarak satış ve pazarlamaya ilişkin büyük kadrolar çalıştırmayan küçük ve butik otellere, satış ve dijital pazarlama konularında danışmanlık yapan Hotel Care, hizmet verdiği tesislerin yıllık cirolarında %25 – %110 arasında bir büyüme gerçekleştirmelerine değer katıyor. 4.5 yıl önce kurulan Hotel Care, bugün 100’ün üzerindeki küçük ve butik oteli, iç pazarın yanı sıra, Amerika ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere, hedeflenen turizm pazarlarında aralıksız tanıtarak, satış ve pazarlamaya devam ediyor.

Satışı, doğru biçimlendirip yönetiyor

Otellerin doluluklarını ve karlılıklarını en verimli şekilde artırmaya çalıştıklarını ifade eden Hotel Care Kurucu Ortağı İzim Bozada “Otelcilikte başarılı olmanın şartları; konuk memnuniyetini sağlamak, detaylara verilen özen, tanıtım ve rezervasyon, site ve kanallarda fiyat stratejileri kurmak, bunları dinamik bir şekilde sürekli takip ederek yönetmek ve sosyal medya oyununu iyi oynamaktan geçiyor. Bu noktada Hotel Care olarak, otellerin hali hazırda yaşamakta oldukları sorunları ve verimsizlik yönetimini, çok düşük bütçelere analiz ederek, otellerle birlikte süreci yönetip, doluluklarını ve karlılıklarını en verimli şekilde artırmalarına değer katıyoruz. Çalıştığımız bir oteldeki ana hedeflerimizden en önemlisi, otelin doğrudan rezervasyon almasını sağlayarak otelin gelir yönetimine yardımcı olmaktır. Satış pastasındaki payları doğru biçimlendirmek iş modelimizin temelidir” dedi.

4.5 yılda çalıştığı otellere, 50 milyon TL katkı yaptı

Uyguladıkları stratejiler ve hayata geçirdikleri çalışmalar ile otellere ciddi oranlarda değer katmakta olduklarını kaydeden Bozada “Otellere; gelir yönetimi ve iş geliştirme konuları başta olmak üzere, web satış, eğitim, verimlilik ve karlılık yönetimi, doluluk oranlarının maksimize edilmesi, dağıtım kanalları yönetimi ve sistemleri ile sosyal medya ve e-marketing çözümlerini kapsayan geniş bir yelpazede danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, çalıştığımız otellerde bir yıl öncesiyle yaptığımız veri karşılaştırmalarını baz aldığımızda, minimum %25 ile maksimum %110 arasında bir ciro büyümesi kaydediyoruz. Gerçekleşecek artış oranında, marka ve bilinirlik, otelin konumu, otelin fiziksel yapısı, fiyat politikası ve misafir memnuniyeti gibi kriterler önem kazanmaktadır. Yaklaşık 100 otel üzerinden değerlendirirsek, Hotel Care sistemimizin çalıştığımız otellere katkısının, 4.5 yılda 50 milyon Türk Lirası civarında olduğunu söylememiz mümkündür” dedi.

Bilgi için.

Küçük Oteller Sitesi: www.kucukoteller.com.tr

Small Hotels of Turkey: www.smallhotels.com.tr

The Small Hotels of the World: www.thesmallhotels.com

 

 

 

Etiketler: »
Share
1460 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+6 = ?