logo

HotelRunner ve Hotelbeds Arasında Stratejik İş Ortaklığı Anlaşması

HotelRunner, Hotelbeds ile stratejik iş ortaklığı anlaşması yaptığını açıkladı.

HotelRunner, bu anlaşma ile envanterindeki 35.000 otel, hostel, günlük kiralik daire ve tatil evinin 185 farklı pazardan tur operatörleri, seyahat acenteleri, havayolları ve puan sistemleri dahil olmak üzere, Hotelbeds’in rezervasyon platformunu kullanan 60.000’in üzerindeki B2B seyahat alıcısına öncelikli olarak kolayca ulaştıracak. HotelRunner aynı zamanda, Türkiye, Afrika, Latin Amerika ve Güneydoğu Asya’daki geniş tesis portföyüyle Hotelbeds’in dünya çapında önemli konaklama tesislerine ulaşmasına yardımcı olacak.

Hotelbeds’in B2B seyahat alıcılarına erişim sağlanması ile HotelRunner platformundaki tesisler, Hotelbeds’in dünya çapında etkin varlığı sayesinde, dış pazarlardan gelen ve sürekli artan rezervasyon trafiğinden faydalanacaklar. Ayrıca tesisler, Hotelbeds’in B2B seyahat alıcıları aracılığıyla, genellikle erken rezervasyon yapan, daha fazla ödeme yapan, daha az iptal eden, daha uzun süre konaklayan ve konaklamaları süresince iki kat daha fazla harcama yapan üst düzey misafirlere ulaşma imkanı da elde edecekler.

Hotelbeds Küresel Tedarikçi Bağlantı İş Ortaklıkları Direktörü Adam Krzciuk Kuna “HotelRunner ile stratejik iş birliği yapmaktan çok mutluyuz ve bu anlaşmanın her iki taraf için de çok kazançlı olacağına inanıyoruz. Bu anlaşma sayesinde HotelRunner’ın şu an Hotelbeds ile çalışmayan otel ortakları etkin dağıtım gücümüzden faydalanırken, Hotelbeds olarak biz de seyahat acentelerimize, tur operatörlerine, havayollarına, puan sistemleri ve diğer acentelerimize sunduğumuz otel portföyümüzü genişletebileceğiz. Teknoloji platformları ve şirketleri bizim için artık her zamankinden daha önemli ve işimiz için ne kadar gerekli olduklarının bilincindeyiz. Bu nedenle, geçtiğimiz yıl teknoloji sağlayıcılarımız için başlattığımız Hotelbeds Tercih Edilen İş Ortaklığı Programı’nın ilk kilit katılımcılarından olan HotelRunner’la uzun soluklu bir iş ortaklığına imza attık” dedi.

HotelRunner Kurucu Ortağı Ali Beklen “Hotelbeds ile beş yıldır devam eden küresel bir işbirliğimiz bulunuyor ve şimdi de iş ortaklığımızı stratejik bir seviyeye taşıyoruz. Konaklama tesislerini dijitalleştirme konusundaki kanıtlanmış tecrübemizden faydalanarak, tesis kazanımı, kontratlama ve rezervasyon artışı sağlanması süreçlerinde her iki şirketin de deneyimlerine başvurarak, Hotelbeds’e dünyanın her yerinden binlerce yeni tesisin kazandırılması için birlikte çalışacağız. Böylece tesislerimizin bağlantı deneyimlerini mükemmelleştirirken, aynı zamanda nitelikli ve oteller için daha karlı bir misafir kitlesi getiren, ulaşılması zor acente ve kanallardan gelen rezervasyonlara ulaşmalarını sağlayacağız” dedi.

Etiketler: » » »
Share
1932 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+5 = ?