logo

HotelRunner ve Roibos Arasında Stratejik İşbirliği

Roibos ve HotelRunner, sektör standartlarını yeniden tanımlayacak stratejik işbirliklerini duyurdular. HotelRunner ve Roibos işbirliği, operasyonları kolaylaştırmak, misafir deneyimini geliştirmek, tesislerin dağıtımlarını desteklemek ve daha verimli ve karlı bir dağıtım ekosistemi yaratmak için her iki şirketin de güçlü yanlarından besleniyor.

Sürekli gelişen Konaklama Sektörü’nde bu stratejik işbirliği, Roibos’un otel dağıtımına yeni bir soluk getirme konusundaki kararlılığını ve 35.000’den fazla B2B seyahat operatöründen oluşan şeffaf ve kapsamlı dağıtım ağını, HotelRunner’ın uçtan uca otel yönetimi çözümleri sunma konusundaki uzmanlığı ve dünya çapında 60.000’den fazla tesisten oluşan kullanıcı tabanı ile bir araya getiriyor. İki sektör liderinin güçlerini birleştirmesi, hem tesislere hem de dağıtımcılara önemli bir değer sunmayı amaçlıyor.

Roibos, HotelRunner’ın gerçek zamanlı envanter güncellemeleri için doğrudan bağlantı deneyimi sunan son teknoloji platformuna erişim sağlarken, oteller ve distribütörler arasında doğrudan kontrat yapılmasını kolaylaştırma konusundaki öne çıkan uzmanlığından da yararlanacak. İşbirliği, aracıları ortadan kaldırmaya ve her iki taraf için de kar marjlarını optimize etmeye yardımcı olacak. Bu yenilikçi yaklaşım sadece kontrat sürecini kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda otellere dağıtımları üzerinde daha fazla kontrol sağlayarak onları güçlendiriyor.

HotelRunner Satış ve İş Geliştirme Direktörü Rıza Kaynak “Tesislere dağıtımları üzerinde kontrol sağlayarak onları güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bunu başarmak için Roibos gibi yenilikçi şirketlerle birlikte çalışarak sektörel ölçekte bir ağ oluşturmak çok önemli. Bu stratejik işbirliği ile herkesin fayda sağlayacağı daha etkin ve şeffaf bir ekosistem yaratma yolunda önemli bir adım daha atmış oluyoruz” dedi.

Roibos CEO’su Patricia Rossello “Otelcilik Sektörü’nü dönüştürecek güçlü bir sinerji yaratmak için HotelRunner ile güçlerimizi birleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu işbirliği, iş ortaklarımızı güçlendiren ve gelişen Otelcilik Sektörü’nde yetkinliklerini artıran yenilikçi çözümler sunma konusundaki kararlılığımızın bir örneğidir” dedi.

Bu stratejik işbirliği, otel dağıtımının gelişimi açısından önemli bir adımı işaret ediyor ve hem HotelRunner hem de Roibos, sektör üzerinde yaratacakları olumlu etkiden dolayı heyecan duyuyor.

Etiketler: »
Share
291 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+3 = ?