logo

HP, Yeni Z İş İstasyonları Portföyünü Tanıttı

HP, ürün tasarımcıları, mimarlar, kreatif tasarım uzmanları, OEM’ler, eğitmenler, finans uzmanları ve ofis çalışanları için giriş seviyesindeki en güçlü yeni iş istasyonlarını duyurdu. HP’nin yeni iddialı Z İş İstasyonları portföyü; grafik gücü, genişletilebilirlik, yüksek çalışma performanı ve güvenlikten ödün vermeden; profesyonel iş akışlarının verimliliğini arttırıyor, yazılım sertifikasyonları ile onaylanmış güçlü performansı düşük maliyetler ile sunuyor.

Z İş İstasyonları giriş seviyesindeki en güçlüsü

Yeni HP Z İş İstasyonlarını değerlendiren HP EMEA İş İstasyonları, İnce İstemciler, Perakende Çözümleri ve Üç Boyutlu Bilişim Çözümlerinden Sorumlu Direktörü Gwen Coble “Kreatif tasarım uzmanları ve diğer usta bilgisayar kullanıcılarından en çok duyduğumuz şey, beklentilerini karşılayabilecek yüksek performanslı bir bilgisayar ihtiyacı. HP olarak yeni çıkardığımız Z İş İstasyonları portföyümüz, giriş seviyesindeki en güçlü iş istasyonunu sunmasıyla, bu sorunu ele alıyor. Üstün grafik performansını, esnek konfigürasyon seçeneklerini ve entegre yazılım deneyimini dünyanın en güvenli masaüstü iş istasyonunda bir araya getiren HP Z portföyü; yaratıcılığı öne çıkarmak, verimliliği en üst seviyeye ulaştırmak ve geleceğin iş akışını bugünden şekillendirmek için her detayı düşünülerek tasarlandı” dedi.

İş istasyonu kullanıcılarının iş akışları hızla değişiyor ve kullanıcılar, bu değişikliklere ayak uydurabilecek donanım ve teknoloji yeteneklerine ihtiyaç duyuyor. İş akışları giderek daha karmaşık, daha özelleştirilmiş ve zaman açısından daha kısıtlı bir hal alıyor. Kullanıcılar, sürekli, hızlı, sorunsuz ve geleceğin gerekliliklerine hazır sistemlerin yanı sıra verilerini koruyacak ve çalışmalarını güvenle saklayacak iş istasyonlarına ihtiyaç duyuyor.

Donanımla güçlendirilmiş güvenlik çözümleri

HP’nin giriş seviyesindeki yeni iş istasyonları; HP Z2 Mini, HP Z2 Küçük Form Faktörlü ve HP Z2 Kule Tipi, bu modellere ek olarak HP EliteDesk 800 İş İstasyonu Sürümü  güvenilir ve yönetilebilir iş istasyonları. Uçtan uça HP güvenlik hizmetleri, ilk ve tek kendi kendini onaran BIOS ve benzersiz HP uç nokta güvenlik kontrolleri ile zararlı yazılım tehditlerinin gelişmesine karşı güçlü bir koruma sağlıyor. Kullanıcılar, zararlı yazılımlar işleyişi durdurmaya çalışsa da kritik süreçlerin çalışır durumda kalmasını sağlayan HP Sure Start Gen4 ve HP Sure Run dahil donanımla güçlendirilmiş güvenlik çözümlerine ulaşabiliyor. Ayrıca, HP Manageability Kit Gen 2 de çoklu cihazların kolaylıkla yönetilmesini sağlıyor.

7/24 güvenilirlik standartlarına göre tasarlanan tüm HP Z2 İş İstasyonları, hızlı cihaz bağlantıları için Thunderbolt ile bağlanabiliyor ve en çok tercih edilen uygulamalar için geniş bir sertifika listesi sunuyor. HP Performance Advisor özelliği sayesinde yazılım ve sürücü optimizasyonu sağlanıyor ve kullanıcılar ekstra güvenilirlik için Intel Xeon işlemciler ve ECC bellek kurulumu yapabiliyor. Kişiselleştirme, genişletme özelliği, performansın yükseltilebilir olması ve giriş/çıkış (I/O) seçenekleri geleceğe uyum sağlayabilen HP Z İş İstasyonlarının tercih edilebilirliğini artırıyor.

İş Akışlarını önemli ölçüde iyileştirecek şekilde hızlandırılmış bir performans

Günümüzde iş istasyonu kullanıcıları, iş akışlarını önemli ölçüde iyileştirecek hızda bir performansa ihtiyaç duyuyor. HP’nin dördüncü nesil giriş seviyesindeki Z İş İstasyonu portföyünde şu ürünler yer alıyor:

HP Z Mini G4 İş İstasyonu

Dünyanın en güçlü mini iş istasyonu olan bu ürün son derece küçük bir kasada (toplam hacim 2,7 litre) gelecek nesil performans özellikleri sunuyor. Bir önceki HP Z Mini versiyonuna kıyasla yeni sürümde iki kat daha güçlü grafik özellikleri bulunuyor. Kullanıcılar bu cihazla the NVIDIA Quadro P600 veya NVIDIA Quadro P1000 GPU ile sektör öncüsü görsel bilişim performansını deneyimleyebiliyor. Ayrıca, AMD Radeon Pro WX4150 grafik kartları da opsiyonlu olarak kullanıcılara sunuluyor. Son derece sessiz çalışabilen HP Z Mini dünyanın ilk ve en sessiz iş istasyonu olarak nitelendiriliyor.

HP Z Mini G4’ün göz alıcı, kullanışlı, alandan tasarruf sağlayan tasarımının kullanıcılara sağladığı esneklik sayesinde, kullanıcılar cihazı masa altına, ekran arkasına ya da rafa monte edilebiliyor. 56 adet HP Z2 Mini İş İstasyonu ayarlanabilir raf desteğiyle standart 42U ölçülerindeki raf ünitesine monte edilebiliyor. Esnek Giriş/Çıkış modülü ile kullanıcı, seçeceği bağlantı portu ile sistemi konfigüre edebilir, 6 ekrana kadar bağlantı ihtiyacını karşılayabilir. Yenilikçi tasarım ve esneklik; kullanıcıların ofisten üretim sahalarına, hatta veri merkezlerine kadar ihtiyaçlarına en uygun ürünü tasarlamalarına imkân veriyor. Dünyanın 6 çekirdekli Intel Xeon işlemcilerine sahip tek mini iş istasyonu olan HP Z2 G4 Mini, arttırılmış güvenilirliği ile müşteriler tarafından iş kritik uygulamalarda güvenle kullanılıyor.

HP Z2 G4 Küçük Form Faktörlü İş İstasyonu

HP Z2 G4 Küçük Form Faktörlü İş İstasyonu, birebir aynı kompakt boyutlara sahip bir önceki versiyona kıyasla yüzde 50 daha fazla işlemci gücü sunuyor. Altı çekirdek CPU performansı önemli ölçüde artırarak HP Z2 G4’ün dünyanın en güçlü küçük form faktörlü iş istasyonu olarak nitelendirilmesini sağlıyor. HP Z2 G4, PCIe yuvalarını serbest bırakan esnek giriş/çıkış seçenekleri sayesinde kişiselleştirme özelliklerini bir üst seviyeye taşıyor, mevcut ve özel ekipmanlar ile farklı ekran gereksinimleri için isteğe göre uyarlama fırsatı sunuyor.

Dünyanın en kapsamlı genişletme özelliklerine sahip küçük form faktörlü iş bilgisayarı olan HP Z2 G4 kişiselleştirme ihtiyaçlarına yönelik üst düzey donanım çözümleri sunuyor. Cihazda 4 adet PCIe yuvası ve çift M.2 depolama yuvası bulunuyor. Esnek Giriş/Çıkış seçeneği, kullanıcıların PCIe yuvalarını kullanmadan veya harici adaptör eklemeden, ağ bağlantısı, giriş/çıkış veya ekran ihtiyaçlarını karşılamalarına olanak sağlıyor. Yükseltilebilir performans ve genişletme özelliklerinin yanı sıra çok yönlü montaj ve kurulum seçenekleriyle Z2 Küçük Form Faktörlü İş İstasyonları; mimarlar, mühendisler, ürün tasarımcıları ve OEM’ler için uygun bir iş istasyonu olarak öne çıkıyor.

HP Z2 G4 Kule Tipi İş İstasyonu

Giriş seviyesindeki en güçlü iş istasyonu olan HP Z2 G4 Kule Tipi İş İstasyonu, BIM ve grafik oluşturma gibi karmaşık iş yüklerinin üstesinden gelmek için Ultra 3D ekran kartları ve en güncel Intel Core veya Intel Xeon işlemcilerle tasarlandı. HP Z2 G4 Kule Tipi İş İstasyonu, zorlu 3D projeleriyle başa çıkmak için bir önceki versiyona göre yüzde 60 daha fazla grafik gücüyle donatıldı. Yüksek çalışma hızı sayesinde kullanıcılar en ağır iş yükleri ile çalışırken bile kesintisiz performansa ulaşabiliyor.

Bir önceki versiyona göre yüzde 13 daha hafif olan yeni tasarımda ön ve arka kısımda yer alan tutacaklar/çıkıntılar sayesinde sistem istenilen yere kolayca taşınabiliyor. Güvenilirliği artırmak için HP Z2 Kule Tipi İş İstasyonu ve Küçük Form Faktörlü İş İstasyonu, fabrika zemininde ya da makinelerin çalıştığı ortamlarda bulunan sistemin temiz kalmasını sağlayan toz filtresi seçeneğini kullanıcılara sunuyor. Çift M.2 depolama yuvaları sayesinde kullanıcılar, profesyonel depolama aygıtlarını ve IP’lerine erişilmediğinden emin olmalarına yardımcı olacak kendini şifrelendirebilen sürücüleri monte edebiliyor.

HP, performanslarını artırmak ve profesyonel sertifikalı bir masaüstü bilgisayarına sahip olmak isteyen kullanıcılar için de HP EliteDesk 800 İş İstasyonu Sürümünü sunuyor. Dünyanın en uygun maliyetli profesyonel sertifikalı masaüstü bilgisayarı olan EliteDesk 800 İş İstasyonu Sürümü entegre ISV sertifikalı uygulamalar sunan, iş istasyonu düzeyinde bir masa üstü çözümü arayan kullanıcılar için en uygun seçenek olarak öne çıkıyor.

2D/3D tasarım ve eskiz üretmek için tasarlanan, SolidWorks ve AutoCAD onaylı masaüstü cihazı kullanıcılara ticari bilgisayarlarda erişemeyecekleri seviyede kusursuz ve güvenilir bir performans sunuyor. Sanal gerçeklik motorları için geleneksel olanın çok ötesinde bir şekilde optimize edilen bu ürün, sanal gerçeklik geliştiricilerinin NVIDIA GeForce GTX 1080 ile içeriklerini hayata geçirmesini mümkün kılıyor. HP EliteDesk 800 İş İstasyonu Sürümü iş istasyonlarına özel kullanıcı desteğini içeriyor ve kapsamlı genişletme özelliklerini de kullanıcılara sunuyor.

Fiyatlandırma 

HP Z2 Mini İş İstasyonunun 759 Avro başlangıç fiyatıyla Ağustos ayında EMEA ülkelerinde satışa sunulması bekleniyor.

– HP Z2 Küçük Faktörlü İş İstasyonunun 739 Avro başlangıç fiyatıyla Ağustos ayında EMEA ülkelerinde satışa sunulması bekleniyor.

– HP Z2 Kule Tipi İş İstasyonunun 769 Avro başlangıç fiyatıyla Ağustos ayında EMEA ülkelerinde satışa sunulması bekleniyor.

– HP EliteDesk 800 İş İstasyonu Sürümünün 699 Avro başlangıç fiyatıyla EMEA ülkelerinde satışı devam ediyor.

www.hp.com

Etiketler: » » » »
Share
1547 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+1 = ?