logo

HTC Desire 728G Dual SIM Satışa Çıktı

mh_htc_desire_728g

HTC, çift sim kartlı yeni HTC Desire 728G Dual SIM akıllı telefonunu duyurdu. Kaliteli fotoğraf ve videolar elde etmek için gelişmiş ön ve arka kameralara ve akıllı, şık bir tasarıma sahip cihaz, tamamen kişiselleştirilmiş bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Dual SIM özelliğinin geliştirilmiş bir versiyonuna sahip cihaz, iki farklı SIM kartı arasında daha kolay geçiş yapmaya ve çoklu görev kabiliyetine imkân veriyor.

Gelişmiş özellikler

Şık, zarif bir gövde içinde yer alan cihaz, her şeyden önce benzerlerinden çarpıcı tasarımı ile ayrılıyor. 64-bit MediaTek 1,3GHz Sekiz Çekirdekli işlemciye sahip cihazın güçlü performansı ise kullanıcı deneyiminde kendini ortaya koyuyor. HTC’nin bu yeni akıllı telefonunda da Dolby Audio özellikli HTC BoomSound fark yaratırken, 5,5 inçlik HD ekran da video ve oyun deneyiminin üst seviyeye çıkmasını destekliyor. Android ve HTC Sense ile çalışan cihaz, ara yüzünün esnekliği ve sunduğu kişiselleşme özellikleriyle de göze çarpıyor.

Premium kamera ile nefes kesen görüntüler

Cihazın 13MP ana kamerası, kaliteli ve parlak fotoğraf ve videolarla anı yakalamaya imkan verirken, 5MP ön kamerası ise hem yakından hem de uzaktan doğal ve etkileyici selfie’leri mümkün kılıyor. Her iki kamera ayrıca yüksek kaliteli 1080p video çekimi imkanı da sunuyor. Cihaz, 16GB dahili hafıza kapasitesinin yanı sıra MicroSD yuvası ile de 2TB’ye kadar ek hafıza kapasitesi sunuyor.

Siyah ve Beyaz renklerinde sunulan cihaz, Türkiye’de de satışa sunuldu.

http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-desire-728-d…

Etiketler: » »
Share
2330 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+1 = ?