logo

Huawei İle Kapıdan Kapıya Servis Hizmeti

mh_huawei_cem_sezer

Huawei Tüketici Elektroniği İş Grubu, kapıdan kapıya satış sonrası servisi de kapsayan VIP hizmeti ile Türkiye akıllı telefon sektöründe önemli bir uygulamaya başladı.

Huawei inovasyona verdiği önem ile yarattığı yenilikçi ürünlerinin yanı sıra “kapıdan kapıya” satış sonrası servis ve ekran değişimi garantileriyle kullanıcılarına sunduğu avantajları satış sonrasında da devam ettiriyor.

Bu hizmetler dahilinde akıllı telefonu Huawei P9’da satış tarihinden itibaren üç ay, P9 ailesinin en son üyesi Huawei P9 Lite’da ise 1 ay içerisinde oluşabilecek kırılma ve benzer ekran hasarları, ücretsiz ekran değişimi ile Huawei garantisi altında karşılanıyor.

Telefonlar Kapıdan Kapıya Teslim

Huawei Türkiye akıllı telefon pazarında bir yenilik olarak sunduğu bu servisi, telefonlarını kullanıcıların kapılarından alıp kapılarına teslim ettiği bir VIP hizmet anlayışı ile yapıyor. Kullanıcıların bu kolaylıktan yararlanmak ve VIP hizmet ayrıcalığını yaşamak için Huawei Destek Hattı’ndan (444 7 988) randevu almaları yeterli oluyor.

Huawei Türkiye Tüketim Ürünleri Pazarlama Direktörü Cem Sezer Tüketicimize en iyiyi sunma konusunda iddialıyız, bu doğrultuda satış sonrası hizmetlerimize VIP Servis uygulamasını ekleyerek bir ilke daha imza attık. Huawei olarak amacımız üstün ürünlerimizi Türk tüketicisiyle buluşturmanın yanı sıra satış sonrası desteğimizle de fark yaratmak. Kapıdan kapıya servis de bu anlayışın bir sonucu” dedi.

Huawei, P9 ve P9 Lite modellerine ek olarak G8, P8 ve MateS modelleri için de sunduğu kapıdan kapıya satış sonrası servisle olası bir teknik servis ihtiyacınızda, UPS kargonun yurt içinde ulaşabildiği her noktada hiçbir kargo ücreti ödemeden kapıdan kapıya servis hizmeti almanızı sağlıyor.

www.huawei.com/tr/

Etiketler: » » »
Share
2794 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+4 = ?