logo

Huawei ve UnionPay International Arasında Yeni Bir Mobil Ödeme İşbirliği

UnionPay International Başkan Yardımcılarından Wang Lixin, Huawei Yazılım Ürün Hattı Başkanı Zhang Ping

Huawei, mobil cihaz kullanıcılarına daha iyi bir ödeme deneyimi sunmak amacıyla UnionPay International ile karşılıklı bir işbirliği anlaşması imzaladı. Huawei Pay’in küreselleşmesini ve dünya çapında yaygınlaştırılmasını hızlandırmak amacıyla imzalanan anlaşma, iki kuruluşun 2016’da Huawei Pay’ı kurmak için yaptıkları ortak çalışmadan bu yana 2 şirket arasındaki ilk ortak faaliyet olma özelliğini taşıyor.

Huawei ve UnionPay International

Gelecekte, Çin dışındaki Huawei ve Honor cep telefonu kullanıcıları, UnionPay banka kartlarını Huawei Pay’in etkinleştirildiği bir telefona tanıtarak ve daha sonra telefonlarını UnionPay mobil hızlı ödemeyi destekleyen bir POS makinesinin yanına getirerek hızlı ve kolay mobil ödeme yapabilecekler. Huawei Pay güvenlik açısından kullanıcıların ödeme güvenliğini sağlayan cihaz çözümünü kullanıyor. Aynı zamanda, kart sahiplerinin gizliliğini ve veri güvenliğini etkili bir şekilde korumak için ödeme anahtarı (token) teknolojisi uygulanıyor.

Daha güvenli ve uygun mobil ödeme hizmetleri sağlıyor

Huawei Yazılım Ürün Hattı Başkanı Zhang Ping “Açık paylaşım, dijital ekonominin ve akıllı ara bağlantının geleceği için önemli bir yöntem. Bu nedenle nihai kullanıcılar için Huawei son kullanıcı bulut hizmetleri açık ve küresel bir akıllı mobil ekosistem oluşturuyor. Huawei, dünya genelindeki tüm Huawei akıllı cihazı kullanıcısına daha güvenli ve uygun mobil ödeme hizmetleri sağlamak için UnionPay International gibi ortaklarla çalışmayı umut ediyor” dedi.

UnionPay International Başkan Yardımcılarından Wang Lixin, UnionPay International’ın ödeme sektöründeki tüm taraflarla kapsamlı işbirliğine ve tamamlayıcı avantajlar sağlamaya her zaman sadık kalacağını belirtti. Bu işbirliğinin getirdiği fırsatlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Lixin “Birincisi, dünya çapında işbirliği sağlanması sayesinde, kart veren kuruluşlar Huawei Pay Pay-as-you-go’yu (anında öde) hızlı bir şekilde başlatmak için basitçe UnionPay mobil ödeme hizmeti platformuna bağlanabilirler ve böylelikle zaman ve ekonomik maliyetlerden önemli ölçüde tasarruf sağlayabilirler. İkinci nokta, UnionPay yenilikçi ürünlerinin her iki taraf için de önemli bir motivasyon aracı haline gelmesi sağlanırken hizmetin yerelleştirilmesini hızlandırır; aynı zamanda diğer ulusal ve bölgesel piyasaların kendi mobil ödeme endüstrilerini iyileştirmesine ve geliştirmesine yardım eder. Üçüncüsü, bu ortaklaşa çalışma Çin’in bağımsız mobil ödeme uygulamalarının uluslararası etkisini artırır” dedi.

“Çip-cihaz-bulut” sinerjilerine dayanan Huawei, geleceğin akıllı ürünlerinin dağıtımını etkin bir biçimde yapıyor ve tüketiciler için mükemmel bir akıllı yaşam deneyimi sağlıyor. Huawei tüketici hizmetleri, dünya çapında kullanıcıların beğenisini kazandı. 2017 yılı itibarıyla kayıtlı küresel hesap sayısı 340 milyonu geçti.

www.huawei.com/tr

Etiketler: » » » »
Share
1993 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+4 = ?