logo

HyperX Cloud Alpha Blackout Satışta

HyperX, HyperX Cloud Alpha oyun kulaklığının Blackout versiyonunu satışa sunduğunu duyurdu. Saatlerce süren oyun deneyimi için en üst düzeyde konfor sağlamak üzere tasarlanan Cloud Alpha’da, birinci sınıf HyperX imzalı hafızalı köpük, daha yumuşak, daha esnek suni deri ile genişletilmiş kafa bandı ve dayanıklı, hafif bir alüminyum çerçeve tasarımı bulunmaktadır. Kulaklıklı mikrofon seti, konsol oyuncularının doğrudan kablo üzerinden ses seviyesini ayarlamasına ve mikrofonu sessize almasına olanak tanıyan, kablo üzeri ses kontrolcüsüne ve çıkarılabilir kabloya sahiptir.

Doğru oyun sesi sunmak için inanılmaz bir ton ve aralığa sahip Cloud Alpha, HyperX çift odacık teknolojisi bulunmaktadır. 50mm sürücülü, HyperX çift odacık teknolojisi, basların orta ve yüksek tonlardan ayırmasına olanak tanıyarak oyun, müzik ve filmleri daha sürükleyici hale getiren dinamik bir ses oluşturur.

HyperX EMEA İşletme Müdürü Bianca Walter “Cloud Alpha, HyperX ‘in devrim niteliğindeki çift odacıklı teknolojimizi kullanan ilk kulaklığıydı. Çift odacıklı sürücülerimiz ve imza konforumuzla kullanıcılara başka bir kulaklık seçeneği daha getiriyor ve Cloud Alpha ‘nın Blackout versiyonunu sunmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Cloud Alpha Blackout versiyonu, PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S2, Xbox One2, Xbox One S2, mobile3, Nintendo Switch ve 3.5mm bağlantı noktası ile diğer sanal gerçeklik sistemleriyle çoklu platform uyumluluğuna sahiptir. Oyunculara gelişmiş ekip iletişim için daha net ve mükemmel ses kalitesi sunulmakta olup, kulaklık TeamSpeak ve Discord Sertifikalıdır.

HyperX Cloud Alpha Pro Oyun Kulaklığı Teknik Özellikleri

Parça Numarası

HX-HSCA-BK/WW

Kulaklık

Sürücü: Neodyum mıknatıslı özel dinamik, 50 mm

Tip: Kulak üstü, dairesel, arkası kapalı

Frekans yanıtı: 13 Hz – 27 kHz

Empedans: 65 Ω

Hassasiyet: 1 kHz’de 98 dBSPL/mW T.H.D.: < 1%

Çerçeve tipi: Alüminyum

Kulak yastıkları: Hafızalı köpük ve birinci sınıf suni deri

Mikrofon

Öğe: Elektret kondenser tipi mikrofon

Kutup düzeni: Çift yönlü, Gürültü önleyici

Frekans yanıtı: 50Hz – 18kHz

Hassasiyet: -43dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)

Bağlantılar ve Özellikler

Ses bağlantısı: Kablolu 3,5 mm (4 kutuplu CTIA)

Ses kontrolleri: Hat içi ses kontrolleri

Fiziksel

Ağırlık: 298g

Mikrofonlu ağırlık: 336g

Kablo Uzunluk(lar)ı ve Tip(ler): 1.3m ayrılabilir kulaklık kablosu, 2m PC uzatma kablosu

www.hyperxgaming.com

www.hp.com

Etiketler: » »
Share
691 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+1 = ?