logo

HyperX, Yeni SoloCast USB Mikrofonu Tanıttı

HyperX, yayıncılar ve içerik üreticileri için geliştirdiği yeni HyperX SoloCast USB mikrofonunu duyurdu. SoloCast, Tak-Çalıştır ses kayıt özelliği ve kırmızı LED yanıp sönerken sessize alma durumunu gösteren dokunarak sessize alma özelliği sunar. Kardioit kutup düzeni ile yayıncılar, podcast yayınlar, öğrenciler ve evden çalışanlar için ideal temiz ve kaliteli ses sunar.

SoloCast mikrofon, kolay bir Tak-Çalıştır özelliği sunmaktadır. Doğrudan mikrofon önündeki ses kaynaklarına daha duyarlı olan bir kardioit kutup düzeni kullandığı için oyun içi sesli sohbet, yayın sesleri ve içerik üretirken yapılan kayıtları mükemmel hale getirmektedir.

Ses Birimi Müdürü Nate Almond “USB mikrofon serimizi HyperX SoloCast ile genişletmekten büyük heyecan duyuyoruz. Her zaman harika bir kullanıcı deneyimi sunmanın yeni yollarını arıyoruz, USB mikrofon serimizi yeni SoloCast ‘imizle genişletmek, yayıncılara ve içerik üreticilerine farklı bir seçeneği de beraberinde getiriyor” dedi.

SoloCast‘in küçük boyutu ve ayarlanabilir farklı eğim konumlarına sahip döndürülebilir standı monitör altı gibi küçük veya dar yerlere sığmasını sağlar. Dahili montaj adaptörü hem 3/8 “hem de 5/8” ölçülerine uygun olup, çoğu stand ve boom kolu ile uyumludur.

SoloCast mikrofon, HyperX mikrofon serisine, yakın zamanda piyasaya sürülen RGB aydınlatmalı QuadCast S mikrofon ile katılıyor. Her iki mikrofon da PC, PS4 ve Mac ile uyumlu olup ve Streamlabs OBS, OBS Studio ve XSplit yayın platformlarında çalışmaktadır ve ayrıca Discord ve TeamSpeak sertifikasına sahiptir.

HyperX SoloCast Özellikleri

Parça Numarası

HMIS1X-XX-BK/G

Genel Özellikler

Güç tüketimi: 5V/100mA (USB)

Çalışma akımı: 47mA

USB Teknolojisi: USB 2.0 (tam hız)

Örnekleme hızları: 48 kHz, 44.1 kHz, 32 kHz, 16 kHz, 8 kHz

Bit derinliği: 16 bit

Uyumluluk: Windows 7 ve üzeri, Mac OS, PS4

Kablo uzunluğu: 2 m

Ağırlık: Mikrofon: 261 g

Mikrofon standı: 125 g

USB kablo ile birlikte toplam ağırlık: 429,9 g

Mikrofon

Eleman: Elektret kondenser mikrofon

Yönelme düzeni: Kardioid

Frekans yanıtı: 20 Hz-20 kHz

Hassasiyet: -6 dBFS (1 kHz’de 1 V/Pa)

Gürültü (RMS): ≤-74 dBFS (A-ağırlıklı)

Etiketler: »
Share
2506 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+1 = ?