logo

02 Şubat 2023

I-MICE Networking Etkinliği Sektör Profesyonellerini Buluşturdu

Nitelikli turiste hizmet veren sektör paydaşları I-MICE’ın düzenlediği gecede, Portaxe’te bir araya geldi. Portaxe, Divan Hotellerinin ikram sponsorluğunda, Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) koordinasyonunda, sponsor iş ortaklarının destekleri ile turizm sektörünün nitelikli turiste hizmet veren MICE segmenti çalışan acentalar başta olmak üzere sektör paydaşlarını ağırladı.

50 civarında sektör paydaşını içinde barındıran, nitelikli turiste hizmet veren, yıllık 70-80.000 civarında etkinlik ve organizasyon gerçekleştiren 200.000’in üzerinde direkt ve 400.000’in üzerinde dolaylı çalışanı olan, yıllık 15 milyar dolar ticaret hacmi yaratan MICE segmenti son yıllarda başlı başına bir sektör haline geldi.

Gece iki bölüm halinde gerçekleşti. İlk bölümde 17.00 – 19.00 saatleri arasında sektör paydaşları, Shine alanında b2b etkinliğinde bir araya gelip yeni iletişim ve işbirliği fırsatları yakaladılar.

Organizasyonda toplamda 28 sponsor firma stand açarak sektör paydaşları ve iş ortaklarıyla bir araya geldi. Çok yoğun katılımlı gerçekleşen etkinlikte gelecek adına önemli işbirlikleri gelişti.

Sonrasında ise misafirler Portaxe alanına yönlendirildi. Misafirleri Portaxe alanında girişten itibaren özenle hazırlamış kokteyller, ünlü DJ Cem Mangaloğlu’nun geceye özel repertuvarı ve yine özenle hazırlanmış kusursuz bir organizasyon ve hazırlık karşıladı.

Gecenin sunuculuğunu üstlenen Sevinç Şatıroğlu sırasıyla sahneye derneğin Genel Sekreteri Sn. Sezen Akyazı, 2. Başkan Sn. Işıl Özmen ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hüseyin Kurt’u davet etti.

Genel Sekreter Sezen Akyazı “ geçen ay ilkini gerçekleştirdiğimiz Networking etkinliğimizi bu ay ilk defa öncesinde b2b ile birleştirdik. Görüyoruz ki çok doğru yapmışız. Bugün birbirini tanıyanlar iletişimlerini arttırdı. Tanımayanlar ise yeni iletişim ve işbirliği fırsatları yakaladı. Biz, bunu çok önemsiyoruz. Yeni etkinlik planlamalarımızı da bu heyecanla devam ettireceğiz. Hepinize güzel, keyifli ve eğlenceli bir gece dileriz“ dedi.

2. Başkan Işıl Özmen “Değerli dostlar, derneğimiz yurt içi ve yurt dışı tanıtım gezileri, I-MICE akademi ile eğitimler, otel infoları, sosyal sorumluk projelerinin yanı sıra sektörü bir araya getiren networking etkinlikleri de gerçekleştiriyor. Senenin ilk etkinliğini bugün sizlerle yapıyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. Dernek yönetimine kadın gücünün yansımasını da gururla paylaşıyorum. İyi eğlenceler” dedi.

Gecede söz alan Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kurt “Sektör adına katma değer üretmek, fayda sağlamak ve dokunmak için varız. Derneğimiz sektördeki gücünü siz sektör paydaşlarımızdan ve üyelerimizden alıyor. Günden güne güçlenen ve büyüyen üye sayısı 600’leri bulan kocaman bir aileyiz. İstiyoruz ki sizlerle daha da güçlenelim. Hep birlikte sektörümüze daha fazla daha güçlü sahip çıkalım. Hepinizin ayaklarına sağlık” dedi.

Gece söz alan Portaxe Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Sapmaz “Bugün, burada mekan sponsoru olmaktan, turizmin kalbi sektör paydaşlarıyla, dostlarımla, iş ortaklarımla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Her birimiz dışarıda rakip olabiliriz ama içimizde çok iyi dostlarız. Her birimizin ortak gayesi sektörü hak ettiği yere taşımak. Bu bağlamda başta Divan Hotelleri olmak üzere organizasyonun gerçekleşmesinde desteğini esirgemeyen tüm sponsor dostlarımıza ve buraya gelen sizlere teşekkür ederim” dedi.

Gecenin Catering sponsoru Divan Hotelleri Satış ve Pazarlama Direktörü Deniz Dikkaya “Portaxe’te, burada siz kıymetli iş ortaklarımızla ve sektör paydaşlarımızla bu kadar nitelikli bir gecede olmaktan dolayı çok mutluyuz. Geceye Divan Hotelleri, Divan Catering ve Divan Pastaneleri olarak destek vermekten dolayı son derece mutlu olduk. Organizasyonda bizleri bir araya getiren ve içinde olmaktan paydaşı olmaktan keyif aldığımız derneğimize ve yöneticilerine de çok teşekkür ederiz” dedi.

Gece; sponsorlara plaket, Biraderler Cabaret’in renkli, keyifli ve çok eğlenceli performansı ve çekilişlerle devam etti.

Sektör paydaşları B2B etkinliğinden sonra ayın yorgunluğunu ve stresini sahnede eğlenerek attı.

Geceye sponsor olan iş ortakları:

Portaxe, Divan,  2K Kaliteli Kurumsal, Bekup Reklam, DJ Cem Mangaloğlu, Dreamshots, EMN Production, Event Medya,  KeyPartner, Limousine Plus, Lounge Entertainment, Micetechnic, Photier, Sevinç Şatıroğlu, Sing With Brothers, Sofitel, TM Akreditasyon, Tukan Ajans, Turuncu basım, Venus Group, YZC, Desida Events ve Lounge Entertainment.

İkram sponsorları:

Anadolu EFES, Mey Diageo

Etiketler: »
Share
502 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+9 = ?